Neler Yeni

Anker soundcore lige q10 nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ahmet eren
Seninki soyulunca kronik mi oluyomus vay anasını 3 yıldır kullanıyorum tertemiz sapasağlam. Demekki kullanmasını bilmiyorsunuz. Alıntıyı görüntüleAğır falan diyenlere çok aldırma bence şu gördüğün powerbank daha ağır kulaklıktan
Bende çok ağır hissediceğimi düşünmüyorum gramaj olarak çok da ağır değil zaten

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,528
İsim
Dontaçhi kâfi.
1 seneye aşkın süredir gaming kulaklık olarak kullanıyorum. Müzik de dinliyorum Oyun da oynuyorum.
Eksi olarak gösterebileceğim tek sorun Kulak pedleri. Kronik olarak pedlerin dikiş yerlerinden patlama sıkıntısı var fakat Anker'e mail attığın zaman gönderiyorlarmış sanırım daha denemedim yorumum yok.
Ağır diyorlar fakat bana çok ağır gelmiyor kulaklık. Belirtilen dipses sorunu benim kulaklığımda mevcut değil. Siyah olan modelini kullanıyorum.

abcdefg1234

80+ Silver
Bende çok ağır hissediceğimi düşünmüyorum gramaj olarak çok da ağır değil zaten
2-3 saatten uzun kullanacaksan terleme yapıyor ve ağır hissettiriyor. Ses kalitesi güzel ama ses seviyesi biraz düşük bence. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor. Bassları zaten güzel. Eksi taraflarından birisi de oyun için alacaksanız kulaklık ve mikrofon özelliği aynı anda kullanılamıyor aklınızda bulunsun

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
2-3 saatten uzun kullanacaksan terleme yapıyor ve ağır hissettiriyor. Ses kalitesi güzel ama ses seviyesi biraz düşük bence. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor. Bassları zaten güzel. Eksi taraflarından birisi de oyun için alacaksanız kulaklık ve mikrofon özelliği aynı anda kullanılamıyor aklınızda bulunsun
Ses seviyesi kullandığınız cihaza göre degisiyor. Mesela ben laptoba bagladigim zaman ses seviyesinde ve kalitesinde bayağı artış oluyor. Telefonda daha zayıf.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ses seviyesi baya yüksek aslında ama kabloyla bağlayınca 😀

Kablosuz %50 seste kullandığım kulaklığı kablolu bağlayınca aynı sesi %20 de veriyor.

TayfunBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tayfun Arık
Fiyatı muadillerine göre çok ucuz geldi normalde böyle bir kulaklığı 800 veya 700 liraya alırsınız yani. Sizce nasıldır? (479 lira)
çok uzun bir süredir kullanıyorum kulak yerleri terlediğinde sökülüyor ben iplikle anama diktirdim öyle kullanmaya devam ettim evde çok kullanınca soyulma yapıyor ve okadar özenli baktım ki 2 günde bir temizliyordum

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Arkadaşlar bu Life Q10 u ilk çıktığında alanlardan biriyim 3 seneyi geçmiştir alalı 209 TL'ye almıştım. Kulaklık pedleri 1.5 sene sonra açıldı bende benim çantada taşıma şeklimden dolayı. Onun da şöyle bir durumu var. Garanti kapsamındaydı benim kulaklık, İstanbul Seyrantepe'deki servise götürdüm 10 dakikada ücretsiz değiştirdiler. 1.5 senelik kulaklık resmen sıfır kulaklık oldu. Orada da sordum, garantisi bitse bile kulaklık pedleri makul bir ücret karşılığında tekrar değiştiriliyor diye söylenildi bana. Kulaklık her şeyiyle mükemmel. TR'ye ne zaman geldi bilmem ama 3 seneden fazladır kullanıyorum. Gerçekten üstüne kulaklık alamadığım tek kulaklığım Q10. Yani bunun üstü benim için Life Q30 ve Q40 sanırım fakat onlar da şuan çok pahalı :D

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
gayet sağlam güzel kulaklık

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Ağır bir kulaklık onu diyim. Onun dışında pil ömrü mükemmel, ses kalitesi iyi.

Yalnız pedlerinde kronik sorun var 1 yıla soyulmaya, dikişleri açılmaya başlıyor. Bir de benimki aniden bozuldu valla bilmiyorum ömrü 1 yıl herhalde bunun 😅
Eğer müşteri hizmetleriyle iletişime geçerseniz yenisini ücretsiz şekilde yolluyorlar

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Arkadaşlar bu Life Q10 u ilk çıktığında alanlardan biriyim 3 seneyi geçmiştir alalı 209 TL'ye almıştım. Kulaklık pedleri 1.5 sene sonra açıldı bende benim çantada taşıma şeklimden dolayı. Onun da şöyle bir durumu var. Garanti kapsamındaydı benim kulaklık, İstanbul Seyrantepe'deki servise götürdüm 10 dakikada ücretsiz değiştirdiler. 1.5 senelik kulaklık resmen sıfır kulaklık oldu. Orada da sordum, garantisi bitse bile kulaklık pedleri makul bir ücret karşılığında tekrar değiştiriliyor diye söylenildi bana. Kulaklık her şeyiyle mükemmel. TR'ye ne zaman geldi bilmem ama 3 seneden fazladır kullanıyorum. Gerçekten üstüne kulaklık alamadığım tek kulaklığım Q10. Yani bunun üstü benim için Life Q30 ve Q40 sanırım fakat onlar da şuan çok pahalı :D
kankam eline sağlık ben yazmaya üşendim.
Bu arada Q35 almayı düşünüyorum fakat 4 tane kulaklığım var napsam bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben servise yolladım direkt. Tek sorun ped değil kulaklık çalışmıyor yav 😀
Hallederler ya müşteri memnuniyetine önem veriyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
kankam eline sağlık ben yazmaya üşendim.
Bu arada Q35 almayı düşünüyorum fakat 4 tane kulaklığım var napsam bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hallederler ya müşteri memnuniyetine önem veriyorlar
Valla bende düşünüyorum da çok pahalı maalesef. Anker ürünlerine bir bulaştım çıkaramıyorum kendimi :D . Kulaklığım bozulana kadar almayı düşünmüyorum şuan. 3-4 ay önce Flare 2 BT Hoparlör almıştım şimdilik ses sistemlerim iyi. Sıradaki hedefim ankerin taşınabilir projeksiyonları :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,524
Üyeler
163,672
Son üye
HexfeT
Top Bottom