endoplazmiketikulum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 306
Hocam benim cihazda sizin yazdığınız problemler bulunmuyor dediğim gibi tek problem aux modunda white noise sorunu bu da bt modunda olmuyor iade etmekle etmemek arasında kaldım.bende de var yeni aldım. Ayrıca hocam kontrol eder misin, yukarıda yazdığım problemler sendeki modelde de var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 yıldır aktif kullanıyorum. Yere düştü anayola düştü, Denizdeyken şemsiyenin üstünden tam alnımın ortasına düştü banamısın demedi. Son gelen 1-2 güncellemede Hoparlor son seste distorsiyon yapıyordu felaket seviyede. Şİmdi onu çözdüler fakat seste çok çok az azalma var. Ve Bas olarak da eskiye nazaran çok az azalma var. Yüksek ihtimal bişeyleri dengelemek için yaptılar fakat ona rağmen it gibi sesi geliyor. Bende bir bug daha var. Cihazı ilk açtığında Kendi Custom eq ayarıyla açılıyor fakat sanki normal ayardaymış gibi sesler falan zengin gelmiyor. Bir kere eq ayarını geri yapıp sonra Kendi Custom eq ayarına gelince ses benım yaptıgım ayara geliyor. İphone da yapmıyor ama android'de böyle bi saçmalık var çözemedim. Almak isteyen arkadaşlar gönlünüz rahat olsun on numara hoparlor. Piyasadaki bir çok hoparlore taş çıkartır. Koy çantaya her yere götür.
Alakası yok hocam, belki onların ürünlerinde problem vardır, yaklaşık 3 senedir kullanıyorum taş gibi.
Hocam sizin cihazlarda da aux modunda white noise problemi sizde de var mı sesi arttırıp azaltınca kademeli olarak artıp azalıyor. Cihazı yeni aldım biraz canımı sıktı bu durum geri dönerseniz sevirinim.Masaüstünde kullanmak için de gayet yeterli bir hoparlör 8 ay önce 4300 almıştım şu anki fiyatı bedava sayılır.