🔥İndirim Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör -2599₺

Vay be yıllarca telefon hoparlöründen sonra iyi geldi basslar iyiymiş ses de iyi berrak. Tv'ye bağlayacaktım next tv box Bluetooth'da görmedi😔. Dipses sessiz ortamda kulağa geliyor ama rahatsız edici değil zor duyuluyor. İlk defa titreyen hoparlörüm oldu efsane

Vay be yıllarca telefon hoparlöründen sonra iyi geldi basslar iyiymiş ses de iyi berrak. Tv'ye bağlayacaktım next tv box Bluetooth'da görmedi😔. Dipses sessiz ortamda kulağa geliyor ama rahatsız edici değil zor duyuluyor. İlk defa titreyen hoparlörüm oldu efsane
Tv box a bağlarken Bluetooth arama modunu açmamış olabilirsiniz. Arama modu için Bluetooth tuşuna basın, mavi ışık yanıp sönmeye başlıyacak.

Hoparlörü alan arkadaşlar kesinlikle bu videodaki ekolayzır ayarını yapın. Hoparlör o zaman seviye atlıyor. Default haline dönüp bir daha dinlemek istemezsiniz. Senelerdir kullanıyorum müzik dinlemek için efsane bir hoparlör ama aux la bilgisayarda kullanmak için dizi-film için tavsiye etmem.

Ekler

• 26381.webp
    26381.webp
    87.8 KB · Hit: 4
Hoparlörü alan arkadaşlar kesinlikle bu videodaki ekolayzır ayarını yapın. Hoparlör o zaman seviye atlıyor. Default haline dönüp bir daha dinlemek istemezsiniz. Senelerdir kullanıyorum müzik dinlemek için efsane bir hoparlör ama aux la bilgisayarda kullanmak için dizi-film için tavsiye etmem.

Bana kalırsa sondan 2. Sütun yani high bassların olduğu kısım sesi biraz boğuyor, ondan dolayı biraz kısmak o kısmı daha iyi.

TV veya PC'de video izlemek için iyi olur ama oyun oynanmaz.Zaten hoparlör ile oyun oynayan kim kaldı ki:)

2 adet aldım istersen tek tekte alırsın , tws olarak 3-4-5 olur sanırım

Geri