magicfinger
80+
Aux girişi mevcutsa üründe kullanilabilr benceAcaba aux ile monitöre takıp hoparlör olarak kullanabilir miyim
Bende soundcore 2 var o şekilde kullanıyorum sorunsuz. Şarjı da gidiyor epey 10-15 saat rahat kullanılıyorAcaba aux ile monitöre takıp hoparlör olarak kullanabilir miyim
Anker kulaklikta basarili olduğu gibi hoparlor ses kalitesinde başarılı mi hocamBende soundcore 2 var o şekilde kullanıyorum sorunsuz. Şarjı da gidiyor epey 10-15 saat rahat kullanılıyor
Sormak istediğim oydu aslında XDAux girişi mevcutsa üründe kullanilabilr bence
Bir de onu merak etmiştim q35 candır ama hoparlörleri nasıl acabaAnker kulaklikta basarili olduğu gibi hoparlor ses kalitesinde başarılı mi hocam
valla ben aldım bakalım nasıl çıkacak pcde kablolardan nefret edıyorum bu da ıyı cıkarsa hoparlor kablosundan da kurtulucamSormak istediğim oydu aslında XD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de onu merak etmiştim q35 candır ama hoparlörleri nasıl acaba
Aslında evet ilerde bluetooth adaptörü alsam öyle de kullanabilirim. Emin olamadım alsam mı şimdi diyevalla ben aldım bakalım nasıl çıkacak pcde kablolardan nefret edıyorum bu da ıyı cıkarsa hoparlor kablosundan da kurtulucam
al bence kanka fi yat iyiAslında evet ilerde bluetooth adaptörü alsam öyle de kullanabilirim. Emin olamadım alsam mı şimdi diye
Linkte referans yok.Referansli link yasak değil mi?
Anker kulaklikta basarili olduğu gibi hoparlor ses kalitesinde başarılı mi hocam
Sormak istediğim oydu aslında XD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de onu merak etmiştim q35 candır ama hoparlörleri nasıl acaba
Reportlandın koçum.Linkte referans yok.