Neler Yeni

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1699 TL

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ömür AYCIL
Q20 ile kıyaslarsak uygulama harici ne farkları var ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
M. Ali ARSLAN
q20 ye anc koymuslar, insan biraz teknoloji gunceller. bt5.0 nedir ya. son anda farkettim. q10i devam

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
M. Ali ARSLAN
edit: hb de 5,2 diye belirtmisler ama anker tr resmi sitesinde 5.0 diyor. ogrenebilsek hos olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyat bandında ne önerirsiniz bana hocam
bu uurndeki anc nin cok islevsel olmayacagini dusunurek q10i olabilir. arada 900 seviyelerine hp satiyor. ilk lansmaninda 800 gibi almistim. cok memnunum.
memnuniyetimden oturu ust versiyonlari tercih etmek istedim ama teknolojilerini guncellemeleri bekliyorum acikcasi.

byavuz10

80+
edit: hb de 5,2 diye belirtmisler ama anker tr resmi sitesinde 5.0 diyor. ogrenebilsek hos olurdu

bu uurndeki anc nin cok islevsel olmayacagini dusunurek q10i olabilir. arada 900 seviyelerine hp satiyor. ilk lansmaninda 800 gibi almistim. cok memnunum.
memnuniyetimden oturu ust versiyonlari tercih etmek istedim ama teknolojilerini guncellemeleri bekliyorum acikcasi.
Sizce bu ürün nasıl

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Q10i var bende müziği açınca pek ses gelmiyor zaten fakat Q30 da bir abimde vardı ANC ile denedim yani pek bir şey değişmedi Q20i de kininde Q30 kadar kaliteli olacağını pek sanmam yani haklısınız ANC ben pek beğenmedim hayla ses geliyordu ve bir parazitvari bir ses yaratıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
M. Ali ARSLAN
arastiriyorum suan.
yurtdisinda A3004 kodu ile arattirinca q20i olarak satildigini gorebiliriz. q20i with ANC olarak geciyor. kuutlardada boyle yaziyor. anker tr bize ozel model turetmise benziyor.
demisler bunlar anlamaz, q21i diyelim :)
q10i 900-1000 arasi oldugunu dusunerek,500-600 tl vererek bi ust modeli hemde anc li olarak bence tercih edebilirsiniz hocam @byavuz10

q20i kullanan arkadaslara sorsam, q10i deki gibi extrabas tusu kulaklik uzerinde mevcut mu?
bu EQ herseferinde yazilim uzerinden denetlemek istemem acikcasi. q10i bu bakimdan guzel is cikariyor

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Berat fatih
arastiriyorum suan.
yurtdisinda A3004 kodu ile arattirinca q20i olarak satildigini gorebiliriz. q20i with ANC olarak geciyor. kuutlardada boyle yaziyor. anker tr bize ozel model turetmise benziyor.
demisler bunlar anlamaz, q21i diyelim :)
q10i 900-1000 arasi oldugunu dusunerek,500-600 tl vererek bi ust modeli hemde anc li olarak bence tercih edebilirsiniz hocam @byavuz10

q20i kullanan arkadaslara sorsam, q10i deki gibi extrabas tusu kulaklik uzerinde mevcut mu?
bu EQ herseferinde yazilim uzerinden denetlemek istemem acikcasi. q10i bu bakimdan guzel is cikariyor
Q30 hakkında yorumunuz nedir hocam

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şems
nasıl alınır mı mıkrofon vs ıyı mı vıdeo vs cekmek ıcın?

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ömür AYCIL
Q10i var bende müziği açınca pek ses gelmiyor zaten fakat Q30 da bir abimde vardı ANC ile denedim yani pek bir şey değişmedi Q20i de kininde Q30 kadar kaliteli olacağını pek sanmam yani haklısınız ANC ben pek beğenmedim hayla ses geliyordu ve bir parazitvari bir ses yaratıyor.
Ben aktif olarak q20 kullanıyorum anc çok güzel çalışıyor bazen sırf kafa dinlemek için bile açıyorum Q20 nin sadece son ses seviyesini beğenmiyorum ama oda genelde Bluetooth kulaklıklarda olan bir durum

Top Bottom