Silikonlu kulaklıkları genelde kullanıyorlar koşuda, sporda ama sizin kullandığınız modeli bilemiyorum hocam. Tere karşı da dayanıklı olması gerekir.Ne önerirsiniz? Kulak içi olanlarda koşarken kulağımdan düşüyor. Önerdiğiniz modeli yazarmısın?
Silikonlu kulaklıkları genelde kullanıyorlar koşuda, sporda ama sizin kullandığınız modeli bilemiyorum hocam. Tere karşı da dayanıklı olması gerekir.Ne önerirsiniz? Kulak içi olanlarda koşarken kulağımdan düşüyor. Önerdiğiniz modeli yazarmısın?
kulak içi silikonlu olanlar düşüyor mu ?Ne önerirsiniz? Kulak içi olanlarda koşarken kulağımdan düşüyor. Önerdiğiniz modeli yazarmısın?
bu biraz kulak şekliyle alakalı çünkü benim kulaklardan düşmüyorAynen terleyince düşüyor ve bass yeterli gelmiyor. Kulak üstünden devam ke
Düz mantık , pahalı olan daha iyidir qraLFiyattan bağımsız hangisi daha iyidir.
JBL Tune 660BT NC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Tune 660BT NC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Tune 660BT NC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah özelliklerini incele, 2.089,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
520BT kullanıyorum, kulak kısmı aynı sanırım. Eğer öyleyse (çok küçük pedleri ve yuvarlak) çok oturmuyor oraya boşluk kalıyor. Kulak yapısına göre de değişir ama durum böyleyse NC çok işe yaramayabilir.Fiyattan bağımsız hangisi daha iyidir.
JBL Tune 660BT NC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Tune 660BT NC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Tune 660BT NC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah özelliklerini incele, 2.089,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com