Neler Yeni

Anker Soundcore R100 vs Haylou W1

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahsum Kartal
R100 e kayıyorum Esen Özen'e sordum r100 diyor müzik falan için daha iyi.

uydu3

80+ Silver
R100 var bende bu arada dokunmatik olması dezavantaj bile bence şapka vs takarsan kullanman zor olur dokunmatikle ve anker öyle güzel ayarlamışkı dokunmatikle butonun tam arasında yani ve ses kalitesi falan güzel bence ben profosyonel bir kullanıcı değilim sadece müzik dinleyip geçiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahsum Kartal
R100 var bende bu arada dokunmatik olması dezavantaj bile bence şapka vs takarsan kullanman zor olur dokunmatikle ve anker öyle güzel ayarlamışkı dokunmatikle butonun tam arasında yani ve ses kalitesi falan güzel bence ben profosyonel bir kullanıcı değilim sadece müzik dinleyip geçiyorum
Konuşma konusunda nasıl mikrofon falan ortam gürültüsü?

uydu3

80+ Silver

BroDill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Buğra Semih Dündar
Diğer kulaklıkları kullanmadım ama fiyat olarak neredeyse aynı segmentte olan x3s ve R100 ü anlatayim siz kendinize göre yazdıklarımdan pay biçersiniz
-R100 mikrofon olarak baya başarılı
-X3s iş görür ama sadece mikrofon ise başka kulaklıklara bakmalısınız
-R100 bass modu aşırı başarılı ve sesler bozulmuyor.
-X3s de oyun modu var. Oyun modu bence oyun icin değil acinca sesler daha net ve temiz geliyor
-R100 ün Bluetooth ile bağlanma,koparma v.s işleri x3s den baya baya basit. X3s en net eksisi budur yani
-İkisininde yaklaşık şarj süreleri aynı
-X3s in dokunmatik olmasının eksisi yanlışlıkla komut verme olasılığın çok yüksek. R100 de ise böyle bir durum yok ama tuş kombinasyonu v.s karışık geldi r100 de
-X3s daha yakışıklı bence.
-Şarj kutusu olarak x3s baya kötü. R100 de çabuk çiziliyor
X3s i de incelemeni tavsiye ederim.

BabaVoss7

80+ Silver
w1 e sahibim 3. kablosuz kulaklığım. ses seviyesi gayet iyi. Şarkılar oldukça net. Bass normal daha iyi kulaklıklar var. şarjı net 4-5 saati gördüm. falzasına ihtiyacım olmadı şahsen. kutusu bir garip sadece bana gelen olabilir bazen şarj etsemde kulaklıklar şarj olmuyor doğru oturtamıyorum sanırım mıknatısa fazla güveniyorum. eskiden qcy eski bir model ve qcy t5 kullandım. t5 den sonra baya ilginç geldi sevindim aldığıma. 300 TL'ye almıştım. yaklaşık bi 6 ay oldu sanırım. kıyaslama yapamam ama tavsiy ederim. pişman olacağını düşünmüyorum. Alırken enes özenden bakıp aldım baya araştırmıştım. Yeni çıkanları bilmiyorum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,410
İsim
Diyarhan
R100 bas olarak daha iyi.

Top Bottom