Neler Yeni

Anker Soundcore R100 vs Haylou W1

Konce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Konce
SL 53 alayım diyorum eliyorum sonra R100 e kayıyor gönlüm sonra da haylou da olabilir diyorum en son oppo da buluyorum kendimi çok entresan gerçekten. Ama büyük ihtimal R100 ile devam edeceğim. Ek olarak şu yorumu da gördüm bir yerde. Alıntıyı görüntüle

Çok zor.
ya yapma sdkjsdksndkjsdm w1 istiyorum gibi ben ama hala bi böyle ikilemdeyim hafta sonuna kadar karar vermem lazım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba arkadaşlar,

Anker Soundcore R100 - Haylou W1 iki kulaklık arasında kararsızım kaldım. Ek olarak (TaoTronics 53 Pro) seçenekler içerisinde fakat mikrofonundan dolayı bir tık onu arka plana attım diyebilirim.
Kullanan arkadaşlar veya önerisi olanla yazabilir mi?
W1 alabilirsin. Kullanıyorum memnunum. Bass kalitesi muazzam. Beyazı çok şık ayrıca.

Konce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Konce
W1 alabilirsin. Kullanıyorum memnunum. Bass kalitesi muazzam. Beyazı çok şık ayrıca.
bas olarak eko ayarıyla daha iyi yapılabilir demişti bir videoda görmüştüm. Yani bastan yana sorun olmaz. Hocam cihazda çoklu bağlantı yada anc gibi özellikler var mı peki? Uygulaması nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahsum Kartal
bas olarak eko ayarıyla daha iyi yapılabilir demişti bir videoda görmüştüm. Yani bastan yana sorun olmaz. Hocam cihazda çoklu bağlantı yada anc gibi özellikler var mı peki? Uygulaması nasıl ?
hocam naptın alabildin mi kulaklıkarın hepsi bana çok mantıklı geliyor haylou tip olarak estetik olarak güzel beğendim
şimdi de bunu gördüm buna bakıyorum
https://www.hepsiburada.com/taotron...tooth-kulaklik-25-saat-muzik-pm-HBC000009OTT8 (silikonsuz yapabilir miyim acaba)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her kulaklığı övmüşler açıkçası f/p ürünleri sıkıntı çekmeyiz diye düşünüyorum

panizher

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,

Anker Soundcore R100 - Haylou W1 iki kulaklık arasında kararsızım kaldım. Ek olarak (TaoTronics 53 Pro) seçenekler içerisinde fakat mikrofonundan dolayı bir tık onu arka plana attım diyebilirim.
Kullanan arkadaşlar veya önerisi olanla yazabilir mi?
haylou

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Haylou W1 kullanıyorum. Telefonunuz eski değilse, kendi ekolayzer ayarını vb. bulunduruyorsa verdiği ses gayet tatmin edici ve güzel.
Bende 2016 Mayıs çıkışlı ASUS ZenFone 3 vardı ve dahili ekolayzeri BT kulaklıklarda çalışmıyordu. Şu anda realme c25s kullanıyorum, sesler eskisine göre çok daha iyi.

Haylou W1'in Beyaz versiyonunu bulabilirseniz çok iyi olur. Amazon'dan 380TL'ye almıştım Aralık ayında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahsum Kartal
Haylou W1 kullanıyorum. Telefonunuz eski değilse, kendi ekolayzer ayarını vb. bulunduruyorsa verdiği ses gayet tatmin edici ve güzel.
Bende 2016 Mayıs çıkışlı ASUS ZenFone 3 vardı ve dahili ekolayzeri BT kulaklıklarda çalışmıyordu. Şu anda realme c25s kullanıyorum, sesler eskisine göre çok daha iyi.

Haylou W1'in Beyaz versiyonunu bulabilirseniz çok iyi olur. Amazon'dan 380TL'ye almıştım Aralık ayında.
Şu an o fiyatlara bulamayız malesef en uygun Hepsiburada 430₺ Çiçeksepeti 410₺ (Alırsam beyaz olursa zaten Xiaomi Note 9 Pro var iş görür diye düşünüyorum, genelde sporda falan kullanırım zaten.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Şu an o fiyatlara bulamayız malesef en uygun Hepsiburada 430₺ Çiçeksepeti 410₺ (Alırsam beyaz olursa zaten Xiaomi Note 9 Pro var iş görür diye düşünüyorum, genelde sporda falan kullanırım zaten.
Beyazın fiyatı 500TL olmuş :D
Renk çok fark edeceğini sanmıyorum, W1 tercih edebilirsiniz genel anlamda.

mertgs05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert SUBAS
Birde JBL Wave 100TWS çıkmış bende anker ve JBL arasında kaldım.

Konce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Konce

Hocam realme 7 pro var güncel cihaz bluetooth 5.0 , şeyi merak ettim mavisi benim çok hoşuma gitti ama beyaz mı dersin? Mavi telefonla da tonları yakın gibime geldi ama ?

hocam naptın alabildin mi kulaklıkarın hepsi bana çok mantıklı geliyor haylou tip olarak estetik olarak güzel beğendim
şimdi de bunu gördüm buna bakıyorum
https://www.hepsiburada.com/taotron...tooth-kulaklik-25-saat-muzik-pm-HBC000009OTT8 (silikonsuz yapabilir miyim acaba)

Her kulaklığı övmüşler açıkçası f/p ürünleri sıkıntı çekmeyiz diye düşünüyorum
Hocam daha tam olarak almadım yani w1 gibi düşünüyorum da hafta sonu babam gelince bakacağım. Karta taksit felan onun tele mesaj gelicek ondan hafta sonuna kadar 1-2 gün içinde karar vermek istiyorum artık.

mavisi n11 de bir satıcıda var şuan 450tl indirim veriyor sepette 15tl ile 430 civarına denk geliyor. Beyazı amazonda vardı da stoktan kaldırmış sanırım ama aynı n11 satıcısında 400 civarına denk gelir indirim ile.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Hocam realme 7 pro var güncel cihaz bluetooth 5.0 , şeyi merak ettim mavisi benim çok hoşuma gitti ama beyaz mı dersin? Mavi telefonla da tonları yakın gibime geldi ama ?
Mavi olanı tercih edebilirsiniz, iyi olur.
Bende de realme cihaz var. Sorun yaşamazsınız sesin kalitesiyle ilgili.

Konce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Konce
Yani hocam o kadar profesyonel ses kalitesi arayan biri değilim ben w1 mavi diye çok gözüm kaldı ama gt7 de şuan düşünmüyor değilim. r100 ve 53 pro var bu bantta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,814
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom