Evet fiyat performans ürünü 5 aydır kullanıyorum şuan gayet iyi ama bütçeyi yükseltebilirseniz daha üstün cihazlara yönelin bir eksisi kulakta durmuyor mesela yolda yürürken düşebilir bir artısıda bağlantısı çok iyiAnker Soundcore R50i TWS alınır mı? başka öneriniz varmıdır teşekkürler
üstün cihaz derken hangileri öneri yapabilirmisinizEvet fiyat performans ürünü 5 aydır kullanıyorum şuan gayet iyi ama bütçeyi yükseltebilirseniz daha üstün cihazlara yönelin bir eksisi kulakta durmuyor mesela yolda yürürken düşebilir bir artısıda bağlantısı çok iyi
Bütçeniz nedirüstün cihaz derken hangileri öneri yapabilirmisiniz
1k civarı olabilirBütçeniz nedir
Yani Aslında 1k ya alınacak ankerR50 i dir1k civarı olabilir
Evet düşünülebilirqcy ht05 e bakabilirsin
bütçeyi ne kadar olmalı pekiYani Aslında 1k ya alınacak ankerR50 i dir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet düşünülebilir
Yani nasıl kullanacağınıza bağlı mesela ankerR50 i 2 3 saat dan sonra ağrı yapıyor kaç saat nerede kullanacağınıza bağlıbütçeyi ne kadar olmalı peki
pc başında telefonda kullanırım günün coğu kullanırım ağrı yapması sıkıntı olurYani nasıl kullanacağınıza bağlı mesela ankerR50 i 2 3 saat dan sonra ağrı yapıyor kaç saat nerede kullanacağınıza bağlı
Acaba kulaküstüne mi yönelsenizpc başında telefonda kullanırım günün coğu kullanırım ağrı yapması sıkıntı olur
1.5 kadar ne önerirsiniz kulakiçi istiyorum kulaküstü düşünmüyorumAcaba kulaküstüne mi yönelseniz
Bakmanız lazım yani ne önersem hep bir eksisi var isterseniz 1500 TL Bluetooth kulaklık önerisi açın1.5 kadar ne önerirsiniz kulakiçi istiyorum kulaküstü düşünmüyorum