Umut Aydın
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar bu fiyat bandında bir kulaklık arıyorum.Bu nasıldır?Tavsiye eder misiniz?
güzel kulaklık fena değil ekolayzır ayarı yaparsan daha da iyi oluyor sesler. bas olarak baya yoğun üstüne bas ekolayzırı yapınca baya vuruyor kulaklara bass. şarjı da güzel götürüyor uzun sürw bağlantı olarakta sorun çıkarmadı hiç. kulaklıklar kutuda hızlı şarj oluyor hemen 10dk bekleyip 1 saat civarı belkide daha fazla kullanabiliyorsunArkadaşlar bu fiyat bandında bir kulaklık arıyorum.Bu nasıldır?Tavsiye eder misiniz?
anneme almıştım 1 sene önce memnun soundcore uygulaması var telefon için kulaklık takılıyken seslediğimdede duymuyor iyi galibaArkadaşlar bu fiyat bandında bir kulaklık arıyorum.Bu nasıldır?Tavsiye eder misiniz?
Senin ekolayzır ayarlarını atabilir misingüzel kulaklık fena değil ekolayzır ayarı yaparsan daha da iyi oluyor sesler. bas olarak baya yoğun üstüne bas ekolayzırı yapınca baya vuruyor kulaklara bass. şarjı da güzel götürüyor uzun sürw bağlantı olarakta sorun çıkarmadı hiç. kulaklıklar kutuda hızlı şarj oluyor hemen 10dk bekleyip 1 saat civarı belkide daha fazla kullanabiliyorsun
kullandığım ayar gitmis kardesimde zaten kulaklik ben arada kullaniyodumSenin ekolayzır ayarlarını atabilir misin