Neler Yeni

Anker Soundcore Space Q45 mi Razer Barracuda Pro mu?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bütçe
4000
Merhaba,

Kulak çevreleyen, dışarıda da kullanabileceğim bluetooth özellikli düzgün bir tasarıma sahip olan ANC özellikli bir kulaklık bakıyordum. Razer Barracuda Pro'nun tasarımı daha çok hoşuma gitti ve şu anda Trendyol'da 3869Tl gözüküyor en ucuz. Q45'de yakın fiyatta olduğunu görünce sizlere sormak istedim. Farklı kulaklık tavsiyeniz varsa onu da alabilirim, deri ve değiştirilebilir ped tercihim, yırtıldığında kulaklığı değiştirmek sinir bozucu.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Merhaba,

Kulak çevreleyen, dışarıda da kullanabileceğim bluetooth özellikli düzgün bir tasarıma sahip olan ANC özellikli bir kulaklık bakıyordum. Razer Barracuda Pro'nun tasarımı daha çok hoşuma gitti ve şu anda Trendyol'da 3869Tl gözüküyor en ucuz. Q45'de yakın fiyatta olduğunu görünce sizlere sormak istedim. Farklı kulaklık tavsiyeniz varsa onu da alabilirim, deri ve değiştirilebilir ped tercihim, yırtıldığında kulaklığı değiştirmek sinir bozucu.
Anker markasının çok kaliteli olduğunu bilirim fakat bizzat Barracuda Pro modelinin incelemesini izlemiş ve az da olsa deneyimlemiş birisi olarak Barracuda Pro için güzel bir model diyebilirim.
Odyofil değilim elbette fakat güzel bir ses deneyimi yaşatıyor.
Ayrıca çok aşırı rahat :D

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anker markasının çok kaliteli olduğunu bilirim.
Bizzar Barracuda Pro modelinin incelemesini izlemiş ve az da olsa deneyimlemiş birisi olarak Barracuda Pro için güzel bir model diyebilirim.
Odyofil değilim elbette fakat güzel bir ses deneyimi yaşatıyor.
Ayrıca çok aşırı rahat :D
Tasarım açısından da hoşuma gitti indirim bitmeden kapayım o hâlde. Son olarak boyutu nasıldı dışarıda da kullanacağım için çok kaba bir görüntü oluşturur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
rtings sitesine göre barracuda pro her yönüyle daha iyi. barracuda tercih ederdim. q45 çok iyi olmasına rağmen parasını hakettiğini düşünmüyorum. sony ch710n daha ucuza tercih edilebilir (q45 yerine).

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Tasarım açısından da hoşuma gitti indirim bitmeden kapayım o hâlde. Son olarak boyutu nasıldı dışarıda da kullanacağım için çok kaba bir görüntü oluşturur mu?
Kafada duruşu çok güzel ve asla kaba değil hocam.
Deri padlari de o kadar güzel bir hissiyata sahip ki çok güzel bir yalıtım sağlıyor...

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
rtings sitesine göre barracuda pro her yönüyle daha iyi. barracuda tercih ederdim. q45 çok iyi olmasına rağmen parasını hakettiğini düşünmüyorum. sony ch710n daha ucuza tercih edilebilir.
CH710N'deki derinin dışarıdaki kısmının büzüşmesi kötü bir görüntü oluşturabilir gibi geliyor, o yüzden o tarz pedli kulaklıklara karşı ön yargılı oluyorum maalesef. Barracuda Pro alacağım gibi duruyor, teşekkürler öneriniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafada duruşu çok güzel ve asla kaba değil hocam.
Deri padlari de o kadar güzel bir hissiyata sahip ki çok güzel bir yalıtım sağlıyor...
TaoTronics Soundsurge 85 kullanıyordum, kulak pedi yırtıldığında 2. kez aynı kulaklıktan satın almıştım ve şimdi yine pedleri yırtıldığı için yeni kulaklığa geçiş yapıyorum çünkü pedleri satılmıyor ve bu olay çok rahatsız etti artık. Barracuda Pro'nun pedi değiştirilebiliyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
CH710N'deki derinin dışarıdaki kısmının büzüşmesi kötü bir görüntü oluşturabilir gibi geliyor, o yüzden o tarz pedli kulaklıklara karşı ön yargılı oluyorum maalesef. Barracuda Pro alacağım gibi duruyor, teşekkürler öneriniz için.

TaoTronics Soundsurge 85 kullanıyordum, kulak pedi yırtıldığında 2. kez aynı kulaklıktan satın almıştım ve şimdi yine pedleri yırtıldığı için yeni kulaklığa geçiş yapıyorum çünkü pedleri satılmıyor ve bu olay çok rahatsız etti artık. Barracuda Pro'nun pedi değiştirilebiliyor mu?
evet bende çok sevmiyorum ama f/p olarak güzel kulaklık tabi bütçe varsa barracuda pro her türlü daha iyi bir tercih.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign

Yanlış bilmiyorsam padlari direkt tak çıkar mantığında değil.
Ama sanırım blackshark v2 pro modeli gibi padlere sahip ve büyük ihtimalle değiştirebilirsiniz çünkü Razer'in kendi sitesinde Razer Barracuda Pro için kulak padleri satılmakta...

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Yanlış bilmiyorsam padlari direkt tak çıkar mantığında değil.
Ama sanırım blackshark v2 pro modeli gibi padlere sahip ve büyük ihtimalle değiştirebilirsiniz çünkü Razer'in kendi sitesinde Razer Barracuda Pro için kulak padleri satılmakta...
Anladım, o hâlde bir de yanına kulak pedi ekleyeyim de ileride satışı durursa felan sıkıntı çıkmasın.
@enisberberr @NaberlaneNEsbAtUr Teşekkür ederim destekleriniz için, iyi akşamlar dilerim.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Miraç çevik
Merhaba,

Ben q35 kullanıyorum özellikle baslar çok iyi kulaklığın kalitesi çok iyi genelde anker kulaklıklarında kullanıcı yorumlarını önemsiyor o yüzdem q 45 daha da iyidir büyük ihtimalle bence fiyatıda segmenti için güzel

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Ben q35 kullanıyorum özellikle baslar çok iyi kulaklığın kalitesi çok iyi genelde anker kulaklıklarında kullanıcı yorumlarını önemsiyor o yüzdem q 45 daha da iyidir büyük ihtimalle bence fiyatıda segmenti için güzel
Maalesef çoktan Barracuda Pro'nun siparişini geçtim. Eminim Q45'te çok iyidir ancak arkadaşların deneyimleri ve tasarımın sadeliği sebebiyle Barracuda Pro tercihinde bulunmuş oldum. Yine de tavsiyeniz için teşekkürler, iyi geceler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,521
Üyeler
168,144
Son üye
encore35
Top Bottom