Toshiba Tv Alınmaz.Toshiba 50QA7D63DT 50 inç 126 Ekran 4K Ultra HD Android Smart QLED TV
Neden hocam, açıklayabilir misin bilgim yokToshiba Tv Alınmaz.
Aradaki 3.5 k farka değecek olan ne var hocam? TCL tv de iyi diyorlardıda farkını bilmiyorum.Bu Daha İyi Hocam .
![]()
TCL 50C645 50 İnç 127 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Google Smart QLED TV - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Toshiba Alınır Hocam Siz Bakmayın Ona Vestel Ve Toshiba Aynı Firma .Neden hocam, açıklayabilir misin bilgim yok
Neden hocam, açıklayabilir misin bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aradaki 3.5 k farka değecek olan ne var hocam? TCL tv de iyi diyorlardıda farkını bilmiyorum.
Teşekkürler bu arada oneri için
Buradan anladığım kadarıyla,Toshiba Alınır Hocam Siz Bakmayın Ona Vestel Ve Toshiba Aynı Firma .
Ama Ben TCL Tavsiye Ederim .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdan Bakabilirsin .
Ince hesapmi veriyor bunu? Eğer oyleyse cok iyiBende tcl kullanıyorum. Tavsiye ederim. 1700 TL para puan veriyor extra. Toshiba ile aynı panel diye biliyorum. Ama tcl de Google tv çok iyi akıcı
Bu ürünü satın aldığınızda 172,49 TL değerinde 1.724.916 puan kazanacaksınızBende tcl kullanıyorum. Tavsiye ederim. 1700 TL para puan veriyor extra. Toshiba ile aynı panel diye biliyorum. Ama tcl de Google tv çok iyi akıcı
Benim hatam kusura bakmayın. Doğrudur 172 tlBu ürünü satın aldığınızda 172,49 TL değerinde 1.724.916 puan kazanacaksınız
172 TL puan kazanılıyor sanırım