İşlemci hariç bütün parçaların kutusu geldi zaten işlemcide AMD Ryzen 5 3500 MPK yazıyordu kutususz geliyor. İşlemci soğutucu kutusu geliyor sadece.parçaların kutuları geldimi
İşlemci hariç bütün parçaların kutusu geldi zaten işlemcide AMD Ryzen 5 3500 MPK yazıyordu kutususz geliyor. İşlemci soğutucu kutusu geliyor sadece.parçaların kutuları geldimi
teşekkürler bende youtuberler gibi arkaya bir sürü kutu dizmek istiyorumda sistem parçalarını çıkarıp takmayı bilmiyorum bi tek ram takmayı biliyorumİşlemci hariç bütün parçaların kutusu geldi zaten işlemcide AMD Ryzen 5 3500 MPK yazıyordu kutususz geliyor. İşlemci soğutucu kutusu geliyor sadece.
ahahahah ben yaptım bunu çok güzel oluyor onca zaman videolarda izlemiştim. İnşallah sende aynı şekilde dizersin kardeşim.teşekkürler bende youtuberler gibi arkaya bir sürü kutu dizmek istiyorumda sistem parçalarını çıkarıp takmayı bilmiyorum bi tek ram takmayı biliyorum
İnşallahahahahah ben yaptım bunu çok güzel oluyor onca zaman videolarda izlemiştim. İnşallah sende aynı şekilde dizersin kardeşim.
Üniformamı giysin? Şahsi araçlar calışabiliyor kargocular ve dusurduyse geri verinBen aldım parçalarda bir sorun yoktu fakat kargocu bildiğin eşofmanla ve kendi şahsi arabasıyla geldi ve kasayı gözümün önünde düşürdü kasa yamuldu ama sorun çıkartacak kadar bi düşürme değil o yüzden dert etmedim
Aynen üniforma giysin duyar kasmana gerek yok ama ups bir şirket ve üniformaları var ayrıca dediğin şahsi araçlar çalışabiliyor kısmı da hepsijet gibi kargolara ait bos yorum yapacağına ötede havlaÜniformamı giysin? Şahsi araçlar calışabiliyor kargocular ve dusurduyse geri verin
Para verdi o para sen bilmiyorsun bir şey. (!)Niye bu sistemi almayanları dışlıyorsunuz hüüüü
Uyarınız Hayırlı olsun Terbiyenizi takının @Mehmet YılmazAynen üniforma giysin duyar kasmana gerek yok ama ups bir şirket ve üniformaları var ayrıca dediğin şahsi araçlar çalışabiliyor kısmı da hepsijet gibi kargolara ait bos yorum yapacağına ötede havla
Knk benimki monitör klavye mouse falan dahildi 3 kutu geldi adam kasayı kapıya çarptıBen aldım parçalarda bir sorun yoktu fakat kargocu bildiğin eşofmanla ve kendi şahsi arabasıyla geldi ve kasayı gözümün önünde düşürdü kasa yamuldu ama sorun çıkartacak kadar bi düşürme değil o yüzden dert etmedim
komiksin bayaUyarınız Hayırlı olsun Terbiyenizi takının @Mehmet Yılmaz
özelleştirme yaparak mı aldınSelam herkese,
Da-3 aldım elime ulaştı. Siparişim 7. iş gününde(9 gün) elime ulaştı. Kasa kutusunun kenarında bir yırtık bardı ama açıp baktım herhangi bir zarar görmemiş gayet güzel paketlenmiş. Eğer size gelen üründe sıkıntı olursa bilinki kargo sırasında kırılmış sökülmüş yamulmuş olabilir. İTOPYA nın yırtık kutulama yapacağını sanmıyorum. Sistemi elime aldım kontrol ettim herşeyi tam fatura ile uyuşuyor sonra ekran kartını taktım ve çalıştırdım bios güncellemesi ve windows kurulumu yapılmamıştı ben hazırlıklı olduğum için kendim güncelledim kurdum şuan da-3 sistemden sizlere yazıyorum. ssd testini yaptım her şey normal. furmark ve priem95 testlerini de yapacağım. Parçalarda ve montaj da sıkıntı yok. sorusu olan varsa cevaplayabilirim.Fotoğrafları da aşağıya bırakıyorum.
Güzel miydi uyarı? Birdahakine daha terbiyeli olursunuz umarım.komiksin baya
anca umarsın zatenGüzel miydi uyarı? Birdahakine daha terbiyeli olursunuz umarım.