Firefox'a çok güvenilir deniliyor. Sanırım firefox'tan devam edicem. Bide bunun VPN'i varmış denediniz mi?hangisi hoşuna gittiyse onu kullanabilirsin. ben bütün cihazlarımda senkronizasyonunu çok beğendiğim için firefox kullanıyorum. örneğin telefondan bir internet sitesine bakarken anında bilgisayara göndermek çok güzel. iş yerinde chrome ve edge iş için kullanıldığından onlardan farklı bir tarayıcı seçmem lazımdı. opeyası sevmiyorum, firefoxun android arayüzü ve özellikleri hoşuma gitti o yüzden firefox. sen de kendince sebeplerle seçmelisin. hepsi aşağı yukarı aynı güvenlik düzeyinde.
vpn denemedim. genel olarak kullanmamı gerektirecek bir durum olmuyor genelde vpn.Firefox'a çok güvenilir deniliyor. Sanırım firefox'tan devam edicem. Bide bunun VPN'i varmış denediniz mi?
İkiside Değil "Chrome"Arkadaşlar hangi tarayıcı ve neden yazarsanız sevinirim. Brave hoşuma gitti ama firefox'ta önerildiği için onu da indirdim kullanıyorum. Sizce hangisi?
Chrome kullanmak istemiyorum.İkiside Değil "Chrome"
tm.Chorome
Elim çarpmış yanlış yazmışım. Sorduğum soruya cevap niteliğinde bir cevabın yoksa konuyu kirletme lütfen.
"FireFox"Elim çarpmış yanlış yazmışım. Sorduğum soruya cevap niteliğinde bir cevabın yoksa konuyu kirletme lütfen.