Neler Yeni

[Anket] Firefox VS Brave

Firefox VS Brave

• Brave

Oylar: 6 50.0%
  • Firefox

Oylar: 6 50.0%

• Oy kullanan toplam üye
    12

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar hangi tarayıcı ve neden yazarsanız sevinirim. Brave hoşuma gitti ama firefox'ta önerildiği için onu da indirdim kullanıyorum. Sizce hangisi?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hangisi hoşuna gittiyse onu kullanabilirsin. ben bütün cihazlarımda senkronizasyonunu çok beğendiğim için firefox kullanıyorum. örneğin telefondan bir internet sitesine bakarken anında bilgisayara göndermek çok güzel. iş yerinde chrome ve edge iş için kullanıldığından onlardan farklı bir tarayıcı seçmem lazımdı. opeyası sevmiyorum, firefoxun android arayüzü ve özellikleri hoşuma gitti o yüzden firefox. sen de kendince sebeplerle seçmelisin. hepsi aşağı yukarı aynı güvenlik düzeyinde.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangisi hoşuna gittiyse onu kullanabilirsin. ben bütün cihazlarımda senkronizasyonunu çok beğendiğim için firefox kullanıyorum. örneğin telefondan bir internet sitesine bakarken anında bilgisayara göndermek çok güzel. iş yerinde chrome ve edge iş için kullanıldığından onlardan farklı bir tarayıcı seçmem lazımdı. opeyası sevmiyorum, firefoxun android arayüzü ve özellikleri hoşuma gitti o yüzden firefox. sen de kendince sebeplerle seçmelisin. hepsi aşağı yukarı aynı güvenlik düzeyinde.
Firefox'a çok güvenilir deniliyor. Sanırım firefox'tan devam edicem. Bide bunun VPN'i varmış denediniz mi?

uydu3

80+ Silver
Ben braveyi daha çok seviyorum arayüzü vs hoşuma gidiyor ayrıca gizliliğe çok önem veren bir tarayıcı kullanıcıların bilgilerine önem veriyor kullandıkça çok çok az miktarda olsa bat kazanıyorsun reklam engelleyicisi vs de var

TEŞKİLAT

80+ Silver
Brave kraldır.

1621240130402.png

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Firefox'a çok güvenilir deniliyor. Sanırım firefox'tan devam edicem. Bide bunun VPN'i varmış denediniz mi?
vpn denemedim. genel olarak kullanmamı gerektirecek bir durum olmuyor genelde vpn.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Çöp pc kullanıyorsan firefox adamdır ben yeni indirdim eskiden eskisini kullanıyordum ama yenisi çok mükemmel benden söylemesi, bu hız hiç bir tarayıcıda yok.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar hangi tarayıcı ve neden yazarsanız sevinirim. Brave hoşuma gitti ama firefox'ta önerildiği için onu da indirdim kullanıyorum. Sizce hangisi?
İkiside Değil "Chrome"

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Trexsons

80+ Silver