M daha iyi olur bencePeki bu durumda kaç önerirsin knk ?
L uygunmudur. O kadar kütleli olduğum söylenemez ama kış için kullanacağım için ceketin altında ince şeyler olmayacak haliyle. Sweat giymem ama incede olmaz yani
"Adidas giyenin kendisine saygısı yoktur "Adidas yok mu adidas
knk RESİM-3 teki ürünü sence L mi alsam ?Nike 4 çok iyimiş bi tık büyük beden al bunlar üstüne yapışan türden
Knka alabilecek olsam bir tane daha alacam. ciddiyimÇok samimi olarak söylüyorum ki hiçbiri de güzel gözükmüyor..
Pumalı da yanlışlıkla 6 ya tıkladım ustaResimler aşağıda sizce hangisi daha güzel ve şık ayrıca çoğu kombine uyması lazım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Nike güzelmiş siyah olan
BUNDAN MI BAHSEDİYOSUNUZ AGA ?Nike bence
Aga pumanın L bedeni yok. Acaba M küçük gelmesin ?Pumalı da yanlışlıkla 6 ya tıkladım usta
Yok düz siyahBUNDAN MI BAHSEDİYOSUNUZ AGA ?
OLM TAM KARAR VERMİŞTİM HİNE KARARSIZ KALDIM LAAA . Acaba yakışır mı bana emin deilim ki ? Ayırca L beden aalcam sanırım
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga pumanın L bedeni yok. Acaba M küçük gelmesin ?
Resim 4 bahsettim hocamBUNDAN MI BAHSEDİYOSUNUZ AGA ?
OLM TAM KARAR VERMİŞTİM HİNE KARARSIZ KALDIM LAAA . Acaba yakışır mı bana emin deilim ki ? Ayırca L beden aalcam sanırım
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga pumanın L bedeni yok. Acaba M küçük gelmesin ?
Resim 4 bahsettim hocam
Anladım hocam o da çok güzel ama yukarıda mesajda dediğim gibi sınıfmızdan bir elemanda çok benzeri var o yüzden almak gelmiyor içimden açıkçası. Bilemiyorum özgün olsun alacağım şey ama cidden çoook güzelYok düz siyah