Anket:Hangi oyuna başlamalıyım?

Hangi oyuna başlamalıyım?

• Batman: Arkham Knight

Oylar: 0 0.0%
  • Dragon Age II

• Devil May Cry 3: Dante's Awakening

• Darksiders II

• Oy kullanan toplam üye
    26

AsilLord

80+
Reaksiyon skoru
110
Muhterem oyuncu zaatlar.Malum iş güçten mütevellit günümüz oyunlarının hatta belki çağımızında epey gerisinden geliyorum oyun açısından.Oynamak istediğim bir sonraki oyun sizce hangisi olmalı? Bu konuda öok kararsız kaldım.Seçeneklerde belirteceğim serisi olan oyunların hepsini oynadım o seriye gelene dek yalnızca hangisine öncelik verip devam etsem diye sizlere bir danışıp genel oyuncu kitlesinin sonuçları hangi oyun üzerine olacak merak ettim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Anket sonucunu merakla bekliyorum.

RDR2 den başka oyuna oy veren biri çıkacağını sanmıyorum. Sen şimdiden başla oyuna.

Kesinlikle Red Dead Redemption 2 ben the witcher 1 indirmiştim karakteri kontrol etmeye başlar başlamaz oyunu kapatıp sildim. RDR 2 çok iyi oyun

RDR2 den başka oyuna oy veren biri çıkacağını sanmıyorum. Sen şimdiden başla oyuna.
Rdr 1 i hiç oynamadım.Hikayeler birbirinden bağımsız mı?1 i oynamalı mıyım peki anlamak için yada bir şey kaçırmamak adına?

Rdr 1 i hiç oynamadım.Hikayeler birbirinden bağımsız mı?1 i oynamalı mıyım peki anlamak için yada bir şey kaçırmamak adına?
RDR 1, RDR 2 sonraki bir tarihte geçiyor

RDR 2 1899, RDR 1 1911 yılında galiba öyle bir şeyler

Mümkünse gta5e başlama.

İzlemek yerine oynayıp deneyimlemeyi tercih ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önce 4 ü bitirmem lazım :) Neden ki :)
Gta5 satıyor, sattıkça gta6nın gelmesi uzuyor. İnsanlar oynadıkça gta6 çıkmayacak, gta6 çıkmadıkça insanlar oynamaya devam edecek. Kısır döngüye girdik.

Gta5 satıyor, sattıkça gta6nın gelmesi uzuyor. İnsanlar oynadıkça gta6 çıkmayacak, gta6 çıkmadıkça insanlar oynamaya devam edecek. Kısır döngüye girdik.
Ben gta 4-5 i oynayıp bitirene kadar gta 6 değil 7 de 8 de çıkar dert etme o kadar :)

Ben gta 4-5 i oynayıp bitirene kadar gta 6 değil 7 de 8 de çıkar dert etme o kadar :)
2013ten beri çıkmıyor, benim zaten ümidim de kalmadı. Yakın zamanda 6 çıkacağını sanmıyorum. 7 ve 8 imkansız. Torunum falan görür heralde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,877
Üyeler
197,314
Son üye
canturhan01
Geri