[ANKET] İngilizce biliyor musunuz?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
-İngilizce biliyor musun?
+ Eh işte, derdimi anlatacak kadar.
-Derdin ne?
+İngilizce bilmiyorum.

Anket soruları:

İngilizceyi orta ve iyi derece biliyorum İngilizceyi düşük seviye biliyorum
Seviyenizi tanımlar mısınız? Örneğin: Altyazısız İngilizce videoları izler, kavrar ve hakkında konuşabilirim Seviyenizi tanımlar mısınız? Örneğin: "Basit cümleler ile iletişim kurabilirim." veya "Bir konu üstünde sohbet edebilirim ama makale okuyamam."
İngilizce öğrenirken yaşadığınız zorlukları tanımlar mısınız? İngilizcenizi geliştirmek için çalışma yapıyor musunuz? Yapmıyorsanız nedeni nedir? Zorluklardan ötürü mü, ne gibi zorluklar? Yapıyorsanız süreç hakkında bilgi verebilir misiniz? Sizi zorlayan şeyler var mı?
İngilizce öğrenirken size faydası olan yöntemler nelerdir? İngilizce öğrenmek için çalışma yapıyor iseniz kullandığınız yöntemler nelerdir?
İngilizce dilinde günlük hayatta okuma, yazma, dinleme, konuşma yapıyor musunuz? İngilizce dilinde günlük hayatta okuma, yazma, dinleme, konuşma yapıyor musunuz?

benim a2 b1 arası iyi mi kötü mü bilmiyorum, öğrenmek için hiç bi şey yapmadım

üsteki arkadaş a2 b1 arası biliyorum demiş mesela o seviyelerin anlamlarını yazsan iyi olurmuş ben şu an hangi seviyede bildiğimi bilmiyorum

benim ing kötü ortaokuldaki hocamı da sevmezdim sonra da pek ilgimin oldugu söylenemez suan yks ye asırı agırlık verdigim icin üniversite zamanında ingilizceyle aramı iyi tutup yurt dısına gitme dusuncelerim var

üsteki arkadaş a2 b1 arası biliyorum demiş mesela o seviyelerin anlamlarını yazsan iyi olurmuş ben şu an hangi seviyede bildiğimi bilmiyorum
Seviyeni A lı B li yazmana gerek yok.
Örneğini verdiğim şekilde yazsan da olur.

Kendimi geliştirme süreçlerim hep baltalanıyor istisnasız her yıl. Türkiye gibiyim. Bir şeyler yapmaya çalışınca birileri ya da bir şeyler hep baltalıyor.
Bilgi düzeyimin B1-B2 arası olduğunu düşünüyorum.

En girişi hangisi a0 mi en giriş a0 ise A1 falanimdir

hocam a1 temel c2 çok bilgili c2den sonrasıda varda onlar ayrı boyut sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,952
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri