Neler Yeni

Yardım 🟥 [ANKET] SİZCE HANGİ TELEFONU ALMALIYIM? (VERGİSİZ TELEFON) 🟥

Sizce hangi telefonu almalıyım ve neden?

• 1. Xiaomi Redmi Note 12 (Şuan hemen al)

Oylar: 18 33.3%
  • 2. Honor X9a (9500'e düşmesini bekle)

Oylar: 4 7.4%
  • 3. Samsung Galaxy A34 (9500'e düşmesini bekle)

Oylar: 32 59.3%

• Oy kullanan toplam üye
    54

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Beguile
Bütçe
9500
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Vergi indirimden yararlanacağım.

Kriterlerim bu şekilde;
  • Fotoğraf kısmı benim için önemli değil.
  • 120HZ veya üzeri.
  • Kulaklık Jak girişi olması şart.
  • Büyük ekran.
  • Çok mobil oyun oynayan biri değilim ama sorunsuz oynatsın.

Şimdilik düşündüğüm sıralama da bu;

1. Xiaomi Redmi Note 12 (İşlemci GHz yüksek. Jak girişi var. 5G özelliği yok.) Şuan hemen alabilirim.
2. Honor X9a (İşlemci GHz düşük. Jak girişi yok. Ekranı güzel, şık ve sağlam. 5G özelliği var.) İndirim beklemem lazım.
3. Samsung Galaxy A34 (İşlemci GHz orta. Jak girişi yok. Yazılım konusunda sağlam. 5G özelliği var.) İndirim beklemem lazım.

Sizce ne yapmalıyım? 2 ve 3'ün fiyatları 11.11'de düşer mi? Telefon önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Oğuz Tutkun
Tercihim 1 olur bu 3 seçenekten, bende Note 9s var bi upgrade yapmayı düşünüyorum Note 12ye. 7600 civarına düşmüştü bi ara 8gblık olan model şuan ne durumda bilmiyorum

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Beguile
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tercihim 1 olur bu 3 seçenekten, bende Note 9s var bi upgrade yapmayı düşünüyorum Note 12ye. 7600 civarına düşmüştü bi ara 8gblık olan model şuan ne durumda bilmiyorum
Bende 4 senedir Redmi Note 5 kullanıyorum. Biraz eski bir cihaz ama işimi görüyordu. Redmi Note 12 tasarımını çok beğendim ama keşke 5G özelliği de olsaydı.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,308
İsim
Semih Boran
Yapsanız bile performansta neredeyse bir şey değişmeyecek hatta az da olsa performans düşüşü olabilir. sd 720g'den sd 685'e geçmek için o kadar para vermeye değmez. En az sd 855 ve üzeri bir şey alın ki yükseltmeye değsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Oğuz Tutkun
Yapsanız bile performansta neredeyse bir şey değişmeyecek hatta az da olsa performans düşüşü olabilir. sd 720g'den sd 685'e geçmek için o kadar para vermeye değmez. En az sd 855 ve üzeri bir şey alın ki yükseltmeye değsin.
öğrenciyim, şuanki telefonu satıp üstüne biraz koyup bunu alacağım. çok telefon kullanan biri değilim. amacım güncel kalması.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,308
İsim
Semih Boran
öğrenciyim, şuanki telefonu satıp üstüne biraz koyup bunu alacağım. çok telefon kullanan biri değilim. amacım güncel kalması.
Performans düşüşü fazla yanlış görmediysem. Birde güncel kalmak için özel rom yani custom rom denilen romlardan kurabilirsiniz. Android 12 vs. romu olabilir cihazınız için. Çok telefon kullanan biri değilseniz rn9s zaten sizin için yeterlidir diye düşünüyorum. Özel rom yani custom rom kurup kullanmaya devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,686
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
a34 beklerdim ben ama hemen almak istersen m34 tercih edebilirsin

Thee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Muhammed
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Vergi indirimden yararlanacağım.

Kriterlerim bu şekilde;
  • 120HZ veya üzeri.
  • Büyük ekran.

1. Xiaomi Redmi Note 12 (İşlemci GHz yüksek. Jak girişi var. 5G özelliği yok.) Şuan hemen alabilirim.
2. Honor X9a (İşlemci GHz düşük. Jak girişi yok. Ekranı güzel, şık ve sağlam. 5G özelliği var.) İndirim beklemem lazım.
3. Samsung Galaxy A34 (İşlemci GHz orta. Jak girişi yok. Yazılım konusunda sağlam. 5G özelliği var.) İndirim beklemem lazım.

Sizce ne yapmalıyım? 2 ve 3'ün fiyatları 11.11'de düşer mi? Telefon önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
Düşerse a34 derim ya da honor x9a ama zor düşer gibi

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
a34 yeğenime aldık pek begenmedım acıkcası xiaomi note 12 de diğer yeğenimde var oda ısınıyo gibi uzun kullanımda honoru bilemiyorum benim görüşüm note 12 pro+ yd almak olurdu 7-8 arasına satılıyor

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,686
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hepsiburada'da indirimde 9.799TL'de kaldı 300TL daha indirmiyorlar :/
N11 de kupon alaydın geliyodu ya 5k da 400 vardı N11 kupon takip et yarın gelir belki 9500 altına

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Kriterlerim bu şekilde;
  • 120HZ veya üzeri.
  • Büyük ekran.

Note 12 performans olarak ve arayüz olarak kötü bir cihaz honor ise işlemcisi düşük A34 en iyileri aralarında jak girişi içinde 30tlye dönüştürücü kullanabilirsin telefonu kendimde kullanıyorum çok memnunum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,212
İsim
uwu
Hepsiburada'da indirimde 9.799TL'de kaldı 300TL daha indirmiyorlar :/

bunda mesela 400tl indirim olduğunda bu nun fiyatı 9400 oluyor o zaman kampanya geçer li oluyor mu?

Top Bottom