Neden her konuya din katıyorsunuZ benim için tek yol bilimdir gerisi bir anlam ifade etmiyor.Niyeymiş efendi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk, sonsuz evreni yaratan RABBimizin bize okumamızla yükümlü kıldığı bu ilahi kitabın sence hiç yararı olmaz mı? Mantıklı düşünün azıcık. Tab2 de bilimden de yararlanmak lazım. Sadece Kur'an ı Kerim okuyarak olacak iş değil. İkisini de bir arada yapmak en mantıklısı olur.
burada psikoloji konusunda kariyer yapmış birisi var mı bilmiyorum ama standart insana sorarsan "Takma kafana." der.Peki , önerecek olursan ne önerirsin?
ya kes sesini insanları saçmalıklarına inandırmaya çalışma, kim neye inanmak isterse inanır sen niye aklını çeliyorsunNiyeymiş efendi?
Knk, sonsuz evreni yaratan RABBimizin bize okumamızla yükümlü kıldığı bu ilahi kitabın sence hiç yararı olmaz mı? Mantıklı düşünün azıcık. Tab2 de bilimden de yararlanmak lazım. Sadece Kur'an ı Kerim okuyarak olacak iş değil. İkisini de bir arada yapmak en mantıklısı olur.
nAPİm
OKB Hastası Kuzenim üye olursa bu konuyu atayım baksın önerisi varsa verir... Bana sunu önermisti OKB Hissi Gelince Bu Hissin kötü oldugu telkin edip bastırıyormuş.Selamünaleyküm. Başlıktaki gibi bu hastalıklar var bende. Aşırı takıntı, zaman ve mekandan bağımsız kaygı, herşeyin en olumsuzunu düşünme vb... Bunla nasıl başa çıkarım? Artık annem dahi herkes bu davranışımdan dolayı bıktılar.
O Sözcük Forum Kurallarına Yasak bi Nevi Bizim N Word gibi düsün...En kısa sürede bu cezayı veren moderatör arkadaşın görevden alınmasını talep ediyorum. Neden derseniz adam konuya ankisyete bozuklulugum var diye başlık açmış. Anksiyete bozuklulugum var yardımcı olur musunuz dememiş. Bende haliyle napim yazdım. Uygunsuz dil diye uyarı vermiş. Bu mod arkadaş duygularına göre forum yönetiyor. Duygulara göre degil kurallara göre forum yönetilir. En kısa sürede umarım görevden alınırsınız.
OKB Hastası Kuzenim üye olursa bu konuyu atayım baksın önerisi varsa verir... Bana sunu önermisti OKB Hissi Gelince Bu Hissin kötü oldugu telkin edip bastırıyormuş.
O Sözcük Forum Kurallarına Yasak bi Nevi Bizim N Word gibi düsün...
Dont say the N Word basit bir kural.Milleti nasıl çıldırttılarsa napim yaza yaza demekki yasak olmuş. Haberim yoktu..
Belki küfür bile yiycem ama Kur'an'a yönel kulağına tak dinle bir şey kalmaz içindeki cinlerin vesvesesi çoğu doktor böyle durumları buna benzer şeyler diyip geçiyor
En kısa sürede bu cezayı veren moderatör arkadaşın görevden alınmasını talep ediyorum. Neden derseniz adam konuya ankisyete bozuklulugum var diye başlık açmış. Anksiyete bozuklulugum var yardımcı olur musunuz dememiş. Bende haliyle napim yazdım. Uygunsuz dil diye uyarı vermiş. Bu mod arkadaş duygularına göre forum yönetiyor. Duygulara göre degil kurallara göre forum yönetilir. En kısa sürede umarım görevden alınırsınız.
Çoğu doktor böyle demiyor. Ah ah... Genelde hocalar diyor onu.
Profesyonel destek almaktan çekinmeyin, herkesin bir takım sıkıntıları var ve çok kişi psikiyatriye gidip ilaç kullanıyor.
"Bununla nasıl başa çıkarım?" diye eklemiş.
Başlıkta böyle yazmış:
Anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluğum var.
Bence olayı zorlamanın anlamı yok, başlık bir yazının adıdır ve yazıyı adlandırır. "Sistemimi ne kadara satmalıyım?" diye başlık atan birine başlığında neden sistemin yok diyor musun?