Neler Yeni

Anksiyete (kaygı) bozukluğu nasıl düzelir?

NespaY

80+ Silver
Teşekküler hocam favorilerde bekliyor. (Rica etsem linkide kaldırabilirmisiniz)
Dostum 1-2 tane virüs göstermesi illa virüs olduğu anlamına gelmiyor bilgilendiriyim dedim virüstotal kusursuz değil, link temiz kaldırmasına gerek yok.

Son düzenleme:

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Hocalarım merhaba. Anksiyete bozukluğum var ve çok rahatsız ediyor. Her zaman aklımda herhangi küçük bir şey olsa (hatta kötü bir şey olmasa) “neden böyle oldu” “acaba bir şey olurmu, olmuşmudur” gibi sorular canlanıyor ve ister istemez heyecan, stres, korku gibi bir çok duyguyu aynı anda yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Not : sadece sanal evrende değil normal yaşamımdada oluyor bu problemler.
Her insanda illa ki bir az çok olabiliyor. Ancak bazı insanlarda ciddi dereceye ulaşabiliyor. Aklınıza geldikçe farklı şeylerle meşgul olup, unutmaya çalışmak pozitif olarak yorumlamak mantıklı olandır. Gerekirse profesyonel olarak yardım almanız doğru olabilir.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Her insanda illa ki bir az çok olabiliyor. Ancak bazı insanlarda ciddi dereceye ulaşabiliyor. Aklınıza geldikçe farklı şeylerle meşgul olup, unutmaya çalışmak pozitif olarak yorumlamak mantıklı olandır. Gerekirse profesyonel olarak yardım almanız doğru olabilir.
Hocam 1 ay önce olan şeyi halla unutamıyorum. Normal derecede olduğunu sanmıyorum. Verdiğiniz bilgi/fikir için teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Maruf Buğra İNAN
Öncelikle bu durumun farkında olup destek arayabilmek bile büyük başarıdır tebrik ederim sizi. Bu anksiyete konusunda ailenin ve arkadaş çevrenin desteği nasıl, ne derece bu duruma hakimler ve destekleri nasıl oluyor acaba ?

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
cevap sex ben demiyorum uzmanlar diyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular