Hocam 1 saat önce ölüyodum ya kriz geçirdim ilaçlarımı düzgün içiyodum ama neden oldu bilmiyorumöldürmez de psikolojik rahatsızlıklar aşırılaştıkça intihara gidebilir dikkatli olmak lazım tedavileri düzgün almak lazım.
Hocam psikiyatri ilaçları kullanıyorum ama 1-2 saat önce kriz geçirdim herhalde nefesim kesiliyo gibi içim aşırı sıkıştı dilim boğazıma kaçıcak gibiydi neden oldu bilmiyorum dilimi boğazıma ittiydim oyun olsun diye geri çekemedim dilimiHayır, anksiyete atakları tek başına ölümcül değildir fakat uzman yardımına ihtiyaç duyduğunuz düşünüyorsanız lütfen gidin.
Çok teşekkür ediyorum hocam neden oldu bilmiyorum pc başında oturuyodum dilimi boğazıma attım az oyun olsun diye sonra çıkaramadım korktum nefesim çıkmıyodu terler bastı titredim o an sace yalnız kalmak istedim ailem felan görüp bağırmasın diye çok korktum hocam ya şuan nefes alırken bile tırsıyom yine olur diyePanik atak geçirmiş olabilirsiniz. Panik atak rahatsızlığınız var ise panik atak asla öldürmez. Bir psikyatr'dan destek alabilirsiniz. İlaçları mevcut ortalama 6-8 ay kullanımda sonuç veriyor. Tabi kesinlikle psikiyatr tavsiyesinde alıp kullanın bunu hatırlatmama gerek yoktur herhalde Ayrıca kafeinli gıdalar içecekler tüketmeyin. Tüketiyorsanız bile öğle saatlerinden önce tüketmiş olun. Uykunuz düzenli olsun.
Ve böyle durumlarda destek almaktan korkmayın çekinmeyin. Gözümüz az gördüğünde gözlük, ayağımız sakatlandığında değnek, kolumuz kırıldığında alçıya ihtiyacımız olduğu gibi sağlıklı düşünmek için ek ilaçlara ihtiyacımız olabilir. Ve hepsi çözülebilir tedavi edilebilir şeylerdir unutmayın
Sakin olmaya çalışın. Bir sorununuz olsa zaten şuan burda cevaplayamıyor olurdunuz Panik atak belirtileri bu şekilde zaten nefes alamama, kendini kötü hissetme, kalp krizi geçirecekmiş gibi hissetmek, ölüm korkusu, soğuk terleme gibi belirtileri var. Bunu yaşayan tek insan değilsiniz ve yalnızda değilsiniz. Şuan iyisiniz her şey yolunda ancak belirttiğim gibi bir uzmanına gözükün ve tedavinizi olun.Çok teşekkür ediyorum hocam neden oldu bilmiyorum pc başında oturuyodum dilimi boğazıma attım az oyun olsun diye sonra çıkaramadım korktum nefesim çıkmıyodu terler bastı titredim o an sace yalnız kalmak istedim ailem felan görüp bağırmasın diye çok korktum hocam ya şuan nefes alırken bile tırsıyom yine olur diye
Çok teşekkür ediyorum hocam içimi sizlere dökünce rahatlıyorumSakin olmaya çalışın. Bir sorununuz olsa zaten şuan burda cevaplayamıyor olurdunuz Panik atak belirtileri bu şekilde zaten nefes alamama, kendini kötü hissetme, kalp krizi geçirecekmiş gibi hissetmek, ölüm korkusu, soğuk terleme gibi belirtileri var. Bunu yaşayan tek insan değilsiniz ve yalnızda değilsiniz. Şuan iyisiniz her şey yolunda ancak belirttiğim gibi bir uzmanına gözükün ve tedavinizi olun.
İzleyin lütfen. Hissettiklerinizden biri de bu ve açıklıyor.Çok teşekkür ediyorum hocam içimi sizlere dökünce rahatlıyorum