Neler Yeni

anlamsız bir şekilde saniyelik drop yiyorum

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Selamlar asus tuf a15 laptop var 3050ti r7 6800h işlemci 32 ram oyunda veya internette takılırken fark etmeksizin saniyelik droplar yiyorum oyuna girince de ufak ufak kasmalar oluyor sizce sorun nerde olabilir
(yeni format attım win 11 kurulu , armourt create turbo modunda, driverler güncel)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Selamlar asus tuf a15 laptop var 3050ti r7 6800h işlemci 32 ram oyunda veya internette takılırken fark etmeksizin saniyelik droplar yiyorum oyuna girince de ufak ufak kasmalar oluyor sizce sorun nerde olabilir
(yeni format attım win 11 kurulu , armourt create turbo modunda, driverler güncel)
Hocam direkt sebep gösteremeyeceğim ancak ben valoda ne zaman sorun yaşayıp ritoya ticket atsam ilk iş hep asusun yazılımını kaldırmamı önerdiler, sen de dene istersen.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam direkt sebep gösteremeyeceğim ancak ben valoda ne zaman sorun yaşayıp ritoya ticket atsam ilk iş hep asusun yazılımını kaldırmamı önerdiler, sen de dene istersen.
sorun çözüldü mü peki

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
sorun çözüldü mü peki
Yok hocam sorun alakasız bir şeydi ama armory genel olarak soruna meyilli bir program, şutlamayı deneyebilirsin. Bunun dısında depolama olarak ne kullanıyorsan sağlık ve hiz testlerini yap, soruna sebep oluyor olabilir. Sıcaklık değerleri de aynı sekilde

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam sorun alakasız bir şeydi ama armory genel olarak soruna meyilli bir program, şutlamayı deneyebilirsin. Bunun dısında depolama olarak ne kullanıyorsan sağlık ve hiz testlerini yap, soruna sebep oluyor olabilir. Sıcaklık değerleri de aynı sekilde
bilgisayarın kendi depolaması extra bir depolama almadım sıcaklık değerlerini karşılaştırdım aşağı yukarı aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,031
Üyeler
164,601
Son üye
Elvina
Top Bottom