WOXY
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49
- İsim
- oguzhan p.
- Search Pretty Womans from your town for night - Real-life Girls
Öncelikle sistemimi söyleyeyim benim sistemim donanım arşivinin 1 ay önce çıkardığı 1660 super r5 3500x li sistemini kullanıyorum ekran kartım ise single fan olan versiyonu aldığımda iki fanlısı stokta yoktu problemim ise gta 5 de olup olmadık yerlerde fps düşüşü yaşıyor olmam ekran görüntülerini paylaşacağım mesela esc ye bastığımda haritanın olduğu yerde işlemci kullanımım acayip düşüyor atıyorum 100 fps aldığım yerde bazen 30 40 alıyorum başka hiçbir oyunda yok bu sorun call off duty warzone de oynadım onda'da yağ gibi akıyordu sorunun çözümünü bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
orda 186 diyor ama yanlış ss almış sanırım 40 fln dı oÖncelikle sistemimi söyleyeyim benim sistemim donanım arşivinin 1 ay önce çıkardığı 1660 super r5 3500x li sistemini kullanıyorum ekran kartım ise single fan olan versiyonu aldığımda iki fanlısı stokta yoktu problemim ise gta 5 de olup olmadık yerlerde fps düşüşü yaşıyor olmam ekran görüntülerini paylaşacağım mesela esc ye bastığımda haritanın olduğu yerde işlemci kullanımım acayip düşüyor atıyorum 100 fps aldığım yerde bazen 30 40 alıyorum başka hiçbir oyunda yok bu sorun call off duty warzone de oynadım onda'da yağ gibi akıyordu sorunun çözümünü bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.