Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Anlas tournee hakkında bilgisi olan varmı ?

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Samet Yeniköy
Motosikletime anlas tournee model lastik aldım motora daha montajlamadım. Youtubede bir kişi anlas tournee kullandım 2 3 motorda ama 4 5 bin km sonra naylon lastik gibi kötü tutuyor demiş. Forumda bu lastik hakkında tecrübesi bilgisi olan varmı?

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
ömer faruk
lastik için ayırabileceğin max bütçen ne ve lastik ölçüleri ne motorunun

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Samet Yeniköy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
lastik için ayırabileceğin max bütçen ne ve lastik ölçüleri ne motorunun
5k civarı bütçe lastik ölçüleri ön: 90-90-17 arka: 130-70-17
Mesaj otomatik birleştirildi:

arka lastik 120 olabilir ön lastikde 80 olabilir eğer güzel tutan lastikse ölçüleri küçültebilirim yani

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
ömer faruk
orijinali neyse ondan devam etmek en iyisi , bu bütçede anlas harici bir marka benim bildiğim kadarıyla yok. Kardeşim paket motorunda dio için olan ölçülerde kullanıyo bu lastikten 2 hafta kadar oldu takalı , şimdilik ıslak performansı hariç memnun. Kışlık lastiğimizde 2024 üretim bi anlastı. 20k km yaptı yaklaşık o lastikle bu kış , lastiği yarmadan sökemedik lastik taş gibi sertleşmişti. Açıkcası biz bu seti de kullandıktan sonra tekrar anlas almayı düşünmüyoruz. Benim kendi motorumda Pirelli Angel Gt var mükemmel bi lastik ama bütçesi yazdığın bütçenin biraz üzerinde bildiğim kadarıyla yine de bi bak buna, olmadı en azından biraz daha artırıp alttakine bakabilirsin. Anlas çok da alınası bi lastik değil benim gözümde . Motorda seni asfaltta tutan tek şeyin lastik olduğunu da düşünürsen fazladan bi 2 3 bin harcamaya değer gibi

ThE LoSt

80+ Gold
Motosikletime anlas tournee model lastik aldım motora daha montajlamadım. Youtubede bir kişi anlas tournee kullandım 2 3 motorda ama 4 5 bin km sonra naylon lastik gibi kötü tutuyor demiş. Forumda bu lastik hakkında tecrübesi bilgisi olan varmı?
Michelin modellere parası yetmeyen anlas alır genelde oldukça kaliteli lastiktir çinli firmaların lastikleri ile kıyaslanamaz bile hayırlı olsun.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Samet Yeniköy
orijinali neyse ondan devam etmek en iyisi , bu bütçede anlas harici bir marka benim bildiğim kadarıyla yok. Kardeşim paket motorunda dio için olan ölçülerde kullanıyo bu lastikten 2 hafta kadar oldu takalı , şimdilik ıslak performansı hariç memnun. Kışlık lastiğimizde 2024 üretim bi anlastı. 20k km yaptı yaklaşık o lastikle bu kış , lastiği yarmadan sökemedik lastik taş gibi sertleşmişti. Açıkcası biz bu seti de kullandıktan sonra tekrar anlas almayı düşünmüyoruz. Benim kendi motorumda Pirelli Angel Gt var mükemmel bi lastik ama bütçesi yazdığın bütçenin biraz üzerinde bildiğim kadarıyla yine de bi bak buna, olmadı en azından biraz daha artırıp alttakine bakabilirsin. Anlas çok da alınası bi lastik değil benim gözümde . Motorda seni asfaltta tutan tek şeyin lastik olduğunu da düşünürsen fazladan bi 2 3 bin harcamaya değer gibi

Dediğiniz gibi anlası öven çok yok o yüzden bütçeyi biraz aşıp 6k en fazla 6.5k civarına bildiğiniz lastik varmı hocam attığınız lastik bütçeyi çok aşıyor

Michelin modellere parası yetmeyen anlas alır genelde oldukça kaliteli lastiktir çinli firmaların lastikleri ile kıyaslanamaz bile hayırlı olsun.
Michelin baktımda lastiğime uyan ölçü bulamadım belkide vardır. Ama anlası kullananların bi kısmı memnun değil. Ben hem ıslakta korkutmasın istiyorum hem kuruda tutsun istiyorum öyle bir model biliyor musunuz.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
ömer faruk
az daha çıkıp pirellinin daha iyi bi lastiğini alabilir , anlas son çare olmalı

Dediğiniz gibi anlası öven çok yok o yüzden bütçeyi biraz aşıp 6k en fazla 6.5k civarına bildiğiniz lastik varmı hocam attığınız lastik bütçeyi çok aşıyor

Michelin baktımda lastiğime uyan ölçü bulamadım belkide vardır. Ama anlası kullananların bi kısmı memnun değil. Ben hem ıslakta korkutmasın istiyorum hem kuruda tutsun istiyorum öyle bir model biliyor musunuz.
mt 60 rs corsa ama muhtemelen bütçenin 2 2.5 katına falan denk gelir

bi de bu kadar küçük ölçüde var mı ondan emin değilim

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Samet Yeniköy
az daha çıkıp pirellinin daha iyi bi lastiğini alabilir , anlas son çare olmalı

mt 60 rs corsa ama muhtemelen bütçenin 2 2.5 katına falan denk gelir

bi de bu kadar küçük ölçüde var mı ondan emin değilim
Anladım hocam tamamdır anlası son çareye bırakacağım o zaman

ölçülere uygun güzel lastik bulabilirim umarm

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
ömer faruk
Anladım hocam tamamdır anlası son çareye bırakacağım o zaman

ölçülere uygun güzel lastik bulabilirim umarm
eğer ıslak ve arazi tarzı yollarda çok gezmeyeceksen attığım pirelli de işini görür

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
ömer faruk
Anlas alırsan tek sezonda lastiğin canı gidecek , pirelli alırsan en az 2 sezon sıkıntısız kullanırsın aslında bu hesaptan baktığında pirelli daha ucuz ama şu an 5000 in üstüne 5 lira dahi çıkamam diyorsan anlas tek seçeneğin gibi

Top Bottom