fearofsouls
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
biliyorsunuz ki 4060 da 4060ti da nvidianın yüzünden PCIe 3.0 anakartlarda daha az performans veriyor 4.0 anakart almak lazım o yüzden 4.0 destekleyen Biostar 550MH anakart kullanacağım (kart hakkında da pek bir fikrim yok, anakarttan ve psudan pek anlamıyorum. Kronik sorunu vs var mıdır veya biostar yerine başka bi şey mi almalıyım 1000tl civarı bi fiyat farkı çıkıyor asus vs alamak istediğimde)
asıl soru şu PSU (cougar xtc 650w 80+) da PCI express 3.0 destekler yazıyor ben bu psu yu 4.0 sistemde kullanamaz mıyım kullansam performans kaybı yada arıza ile karşılaşır mıyım? PCIe in anakartla alakalı olduğunu biliyorum ama psu üstüne böyle bir şey yazmaları tuhafıma gitti aydınlatır mısınız? aynı zamanda PSU kaliteli mi güvenebilir miyim sistem yanmaz değil mi?
cougargaming.com
asıl soru şu PSU (cougar xtc 650w 80+) da PCI express 3.0 destekler yazıyor ben bu psu yu 4.0 sistemde kullanamaz mıyım kullansam performans kaybı yada arıza ile karşılaşır mıyım? PCIe in anakartla alakalı olduğunu biliyorum ama psu üstüne böyle bir şey yazmaları tuhafıma gitti aydınlatır mısınız? aynı zamanda PSU kaliteli mi güvenebilir miyim sistem yanmaz değil mi?

COUGAR XTC - Power Supply Unit - COUGAR
XTC 400W / 500W / 600W 450W / 550W / 650W / 750W Rigid Reliability, Extreme Silence Power Conversion Efficiency Up to 86% efficiency under 230V. A guaranteed highly reliable power supply. Active Power Factor Correction High power conversion efficiency. PF value up to 99%, provides clean and...