Anlık aşırı yüksek sese maruz kaldım.

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba. Ben az önce müzik dinliyordum. Bir ara sesi fulleyip kulaklığı çıkarmıştım. Sonra kulağıma kulaklığı taktım ve bir dakri açtım ve kulaklarının içi de bomba patlamış gibi hissettim. Sonra kulaklığı çıkarttım ve sunu fark ettim. Sanki daha az duyuyorum. Kulaklığı taktım ve sesi daha az duyduğumu fark etttim. Yıldan geçen araba sesleri de az geliyor. Arkadaşlar sizce kulağıma bir şey mi oldu ge İçel mi yoksa psikolojik mi?

Arkadaşlar merhaba. Ben az önce müzik dinliyordum. Bir ara sesi fulleyip kulaklığı çıkarmıştım. Sonra kulağıma kulaklığı taktım ve bir dakri açtım ve kulaklarının içi de bomba patlamış gibi hissettim. Sonra kulaklığı çıkarttım ve sunu fark ettim. Sanki daha az duyuyorum. Kulaklığı taktım ve sesi daha az duyduğumu fark etttim. Yıldan geçen araba sesleri de az geliyor. Arkadaşlar sizce kulağıma bir şey mi oldu ge İçel mi yoksa psikolojik mi?
Psikolojik de olabilir ama yüksek sesler karşısında geçici duyma kaybı normal karşılanabilir. Yine de ne olur ne olmaz doktora görünmekte fayda var.

tavsiyem hemen doktora kontrol ettirmelisin, ama 2 gün beklemeni tavsiye ederim, eğer ki 2 günün sonunda geçmezse doktora belirtirsin daha ayrıntılı tetkik etmiş olur

Geçicidir şayet değil ise doktora görünmelisin.

eğer doktora gitmek sıkıntı değil ise bi doktora gidin belki geçici duyma kaybı olabilir örnek olarak düğünlerde müziğin ve davulun yanında çok durunca farklı bi yere gidince sesi çok daha az duyuyormuş gibi oluyosunuz onun gibi bişi olabilir ama yinede doktora gitmeniz daha iyi olur

Hocam psikolejok olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçer mi hocam korkuyorum.

Kulağın agrimistir hocam o hissi bende yaşıyorum muhtemel kısa süre sonra geçer ama uzun süreli şikayetiniz olursa KBB ye görünün

Psikolojik olması mümkün değil , geçiçi veya kalıcı bir hasar almış olabilir kulak zarın.

Psikolojik olması mümkün değil , geçiçi veya kalıcı bir hasar almış olabilir kulak zarın.
Hoca akşam olduğu için ses az bence. Masaya vurunca ses normal geliyor gibi. Korkuyorum ama bir şey olacak diye. Bir daha kulak içi takmam. Kulak hiç hava almıyor.

Düzelfi baya. Galiba psikolejok.

Sanki eskisinden daha normal duyuyorum eskiden çoğu ses dikkatimi dağıtırken şimdi istediğim şeyi duyuyorum gibi. Galiba psikolejok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,051
Üyeler
185,019
Son üye
Mertca
Geri