The King of Comedy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
fark etmiyor istediğini al hepsi aynı.Hangisini alayım peki :d
fark etmiyor istediğini al hepsi aynı.Hangisini alayım peki :d
O modemin ozelelligi benim modemde de varTürk telekom 5g ye geçmiş diye duydum modemlerde
Kanka türknete geçiyorum var mı diyeceğinO modemin ozelelligi benim modemde de var
75 al, santrale uzaksan zaten hızında kayıp olacak.İzmirde oturuyorum vdsl türk telekom altyapısı var max71 destekliyor ama mesela 200 lük bir paket alsam ne olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:
75 veya 71 mbps icin en iyi paket gangisidir hocam
TurkNet iyidirKanka türknete geçiyorum var mı diyeceğin
6 aydırlı internetimi yapmayan şirketmi en iyisi?Türk Telekom
Alıntıyı görüntüle
sorun çıkarsa diğerlerinde de mağdur olursun sorun çıktı mı çıkıyor ama en iyisi türk telekom yıllardır bilindik tanıdık firma ilk göz ağrımız6 aydırlı internetimi yapmayan şirketmi en iyisi?
Ben şu yaşıma kadar 6 aydır interneti tamir etmeyen( Türk Telekom hariç) başka bir şirket görmedim. Türk Telekom'un kullanılma nedeni başka bilindik fazla sağlayıcı olmaması ve ucuz olması. Yaptıkları doladırıcılıktan başka bir şey değil.sorun çıkarsa diğerlerinde de mağdur olursun sorun çıktı mı çıkıyor ama en iyisi türk telekom yıllardır bilindik tanıdık firma ilk göz ağrımız
speednetVDSL. En fazla 71mbps alabiliyorum, sizce vaadettiğini veren sorun çıkarmayan sağlayıcı hangisi?
sorun çıkarsa diğerlerinde de mağdur olursun sorun çıktı mı çıkıyor ama en iyisi türk telekom yıllardır bilindik tanıdık firma ilk göz ağrımız