Pc yi ilk topladığım zaman bu sorun yoktu fakat ssd son zamanlarda anlık %40-100 arasında çık in yapıyor ve oyun oynarken (league of legends , valorant , bf2042,rust vb) işlemci veya ekran kartı tabanı farketmeyen her oyunda anlık drop yiyorum ve bazen bu sorun uzun sürüyor . Virüs veya 3. parti yazılım pcde yok karspersky premium kullanıyorum arka planda tarama da kapalı ki zaten Sata diskine kurulu değil . 3 ayrı depolama var ve 2si m2 1i sata Windowsta sataya kurulu .
İşlemci 7900x3d anakart B650 m gaming plus wifi ekran kartı 4060ti 32gb ram ve çift monitör kullanıyorum işim için dizdim aynı zamanda oyunda oynuyorum .
Biraz araştırma yaptım windows search ü kapattım fakat yinede çok beklediğim gibi bir durum olmadı. Sorunu kökten çözmedi .
Ve anlık bu çık inler olurken işlemler kısmında hiçbir uygulamada disk kullanımı gözükmüyor .
İndirdiğim herhangi programda virüs olma ihtimaline karşı çok şey denedim virüs programı veya diskte bulunan herhangi birşeyden kaynaklı değil sanırım
Resimler ekte var.
bilgilendirme (tüm ürünler 0 bu namıssız ssd eski pcden kalma)
Ufak bilgilendirme bu ssdinin çık inleri boştayken hiçbir işlem yapmazken bu halde
İşlemci 7900x3d anakart B650 m gaming plus wifi ekran kartı 4060ti 32gb ram ve çift monitör kullanıyorum işim için dizdim aynı zamanda oyunda oynuyorum .
Biraz araştırma yaptım windows search ü kapattım fakat yinede çok beklediğim gibi bir durum olmadı. Sorunu kökten çözmedi .
Ve anlık bu çık inler olurken işlemler kısmında hiçbir uygulamada disk kullanımı gözükmüyor .
İndirdiğim herhangi programda virüs olma ihtimaline karşı çok şey denedim virüs programı veya diskte bulunan herhangi birşeyden kaynaklı değil sanırım
Resimler ekte var.
bilgilendirme (tüm ürünler 0 bu namıssız ssd eski pcden kalma)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ufak bilgilendirme bu ssdinin çık inleri boştayken hiçbir işlem yapmazken bu halde