- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de o yüzden dedim zaten hem asus marka yani.Sebebi nedir?.Ayrıca sizin attığınız sistemin kasa ve PSU'su daha iyi hocam eğer benim için 900TL önemli değil derseniz onu tercih edebilirsiniz.
Ben de o yüzden dedim zaten hem asus marka yani.Sebebi nedir?.Ayrıca sizin attığınız sistemin kasa ve PSU'su daha iyi hocam eğer benim için 900TL önemli değil derseniz onu tercih edebilirsiniz.
Hocam dediğim gibi 900 TL benim için önemli değil para var derseniz o daha iyidir.Ben de o yüzden dedim zaten hem asus marka yani.
@Farlynx kullanılan kasa ve güç kaynağı değiştirme seçeneği olsaydı, üstüne anakart yükseltmesi yapılarak sistem tercih edilebilirdi. Soğutucu alacağınız kasaya göre değişir. Ve soğutucu almak şart hep stok soğutucu ile kullanmak pek mantıklı değil.
Kasası gayet iyi,psu'su orta seviye.Sadece sistemin kasa ve PSU parçalarından şüphe ediyorum ama kasa ve PSU için yeni bir konu açarak bu PSU ve kasa nasıldır diye sorabilirsiniz.
Markaya göre almayın,modele bakın.Ben de o yüzden dedim zaten hem asus marka yani.
Hayırlı olsun ben de bugün vereceğim inş ama paraya acıyorum biraz yaBen sipariş verdim bugün
İyide tek fark psu değil ki zaten anakart ve kasa daha iyiKasası gayet iyi,psu'su orta seviye.
Markaya göre almayın,modele bakın.
Gamegaraj'daki sistem daha mantıklı.
İllaki psu'ya güvenemiyorum diyorsan sistem geldiğinde psu'yu satar,200-300 daha ekler daha iyi bir şey alırsın cebinde 700-800 lira kalır.
700-800 az para değil,o paraya sağlam bir sıvı soğutma bile alabiliyorsun.
Hocam anladığım kadarıyla bütçeniz yetiyor ondan dolayı sizin attığınız sistemi almak daha mantıklı.Hayırlı olsun ben de bugün vereceğim inş ama paraya acıyorum biraz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyide tek fark psu değil ki zaten anakart ve kasa daha iyi
Gamegaraj'daki sisteme +43 lira daha vererek Prime B550Mk seviyesinde olan Biostar B550Mh modelini seçebilirsin.Hayırlı olsun ben de bugün vereceğim inş ama paraya acıyorum biraz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyide tek fark psu değil ki zaten anakart ve kasa daha iyi
Hayirli olsun ben de siparis verdim, nasil yorumun sistemeBen sipariş verdim bugün
Güzel 2 günde teslim edildi gayet başarılıHayirli olsun ben de siparis verdim, nasil yorumun sisteme