link paylaşır mısın?
Vergi dahil 96$ a geliyor, ürün yorumları iyi, fiyat size uygun geliyorsa tabii ki alınabilir, çok büyük bir satıcı olmamasına rağmen genel olarak yorumlar çok olumlu muhtemelen satıcı güvenilir gibi, bir sorun yaşamazsınız gibi gözüküyor.Anne Pro 2 RGB mekanik oyun klavyesi 60% 61 tuÅları kablosuz Bluetooth 5.0 Gateron mavi anahtarı taÅınabilir Detachab Mini klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
fiyat uygun gelmediği için biraz korkuyorum işte bir kerelik alacağım sıkıntı çıksın istemiyorum garantisi nasıl oluyor bu yurtdışından gelen ürünlerinVergi dahil 96$ a geliyor, ürün yorumları iyi, fiyat size uygun geliyorsa tabii ki alınabilir, çok büyük bir satıcı olmamasına rağmen genel olarak yorumlar çok olumlu muhtemelen satıcı güvenilir gibi, bir sorun yaşamazsınız gibi gözüküyor.
Bence garanti yok gibi düşünmelisin, ürün geldiğinde bir sorun varsa Aliexpress de işin içine dahil olup seni mağdur etmiyor ama 1-2 ay içinde bile bir sorun yaşarsan ya anne markasına kendin ulaşmalısın (ki garanti ve destek veriyorlar mı hiç bir bilgim yok) ya da satıcıya ulaşıp durumu anlatarak iade/değişim talep edebilirsin, tamamen satıcıya ve üretici firmanın uluslar arası garanti politikalarına bağlı, ki büyük bir firma olmadığın düşünürsek çok ta yardımcı olacaklarını sanmıyorum, garanti senin için önemliyse maalesef yurtiçinden büyük firmaların ürünlerine bakmanı tavsiye ederim, corsair,logitech,steelseries gibi üreticilerin harika müşteri memnuniyet politikaları var.fiyat uygun gelmediği için biraz korkuyorum işte bir kerelik alacağım sıkıntı çıksın istemiyorum garantisi nasıl oluyor bu yurtdışından gelen ürünlerin
anladım garanti delisi değilim sadece merak etmiştim teşekkür ederim birazdan söyleyeceğim klavyeyiBence garanti yok gibi düşünmelisin, ürün geldiğinde bir sorun varsa Aliexpress de işin içine dahil olup seni mağdur etmiyor ama 1-2 ay içinde bile bir sorun yaşarsan ya anne markasına kendin ulaşmalısın (ki garanti ve destek veriyorlar mı hiç bir bilgim yok) ya da satıcıya ulaşıp durumu anlatarak iade/değişim talep edebilirsin, tamamen satıcıya ve üretici firmanın uluslar arası garanti politikalarına bağlı, ki büyük bir firma olmadığın düşünürsek çok ta yardımcı olacaklarını sanmıyorum, garanti senin için önemliyse maalesef yurtiçinden büyük firmaların ürünlerine bakmanı tavsiye ederim, corsair,logitech,steelseries gibi üreticilerin harika müşteri memnuniyet politikaları var.