Neler Yeni

Anneanneme ne diyebilirim?

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Sivastan İstanbula bize peynir vs. göndercekti anneme söyledim ben 'göndermesin kim alacak diye uğraşamam' diye ama ablamın gazına gelip gönder demiş. Benim gidip almam gerekiyordu bugün sabah 6.30da ve araba vs.de yok sabah 6.30da gidip 50kg çuvalı toplu taşımayla 40 km otogardan yaşadıgım yere getireceğim ki 40 50 dk yürüme mesafeside var toplu taşıma harici. Ve Esenler Otogarının nasıl bir yer olduğunu gören bilir. Bende gitmedim yengemle göndermişti yengeme biz dedik al sen kullan sen götür diğerleriyle beraber diye. Az önce aradı açmadım yüksek ihtimal hesap soracak 'oğlum o kadar uğraştım hazırladım gönderdim' diye ama ben durumu açıklayınca yüksek ihtimal yine kızacak. Geçmişte anneme ve bize iyi davranmadı sert cevapta verebilirim ama kalbini kırarım diye de üzülüyorum. Ne tarz bir cevap verebilirim?

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Usta o peynirler çok pahalı taksi falan tut git al bence

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk git al bence peynir o kadar ucuz bişey değil. Tamam zorluk çekersin 1-2 saat ama değer buna
50kg peynir için kesinlikle taksi tutulur 50kg ev yapımı peynir kim bilir kaç paradır birde sivastan geliyor
Sadece peynir değil lavaş, kuşburnu falanda varda zaten yengem bugün çuvalı götürdü sonra belki bırakır bize de ben anneannemin hesap sormasından nasıl kurtulurum

2mApoo

80+ Silver
Bu 1 ay biraz maddi sıkıntı çekeceğiz taksi biraz pahalı tutabilir bana
Knk taksi tutarsan gidip o parayla zaten alabiliyorsun o peynirden. Yanına arkadaşını kuzenini fln da al gidip hallet gel. Korkma laa bu kadar ağır işten. Birkaç saatlik iş O PEYNİR KAÇMAAAZZZZ . ÇOK PAHALIIIII

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Knk taksi tutarsan gidip o parayla zaten alabiliyorsun o peynirden. Yanına arkadaşını kuzenini fln da al gidip hallet gel. Korkma laa bu kadar ağır işten. Birkaç saatlik iş O PEYNİR KAÇMAAAZZZZ . ÇOK PAHALIIIII
Ulan 50 Kg peynir enreden baksan 5000 lira git al
2 k flndır en fazla la 5k ne bari düzgün salla
Agalar çuvalda nerden baksan 2kg peynir falan vardır diye dusunuyorum kalani ıvır zıvır falandır da tek başına benim onu getirmem sıkıntı bakalım yengem goturduyse ben yengemden alırım sonra ararim anneannemi

Top Bottom