Sonra kanka bunları söyleyince de biraz kendimi savununca dedikleri şu annem rol yapıyor bak annesine neler diyor hiç utanmıyor aşağılıyor diye gaz veriyor diyor babamda haliyle iyice üstüme gidiyor yani kördüğüm oldum artıkİntihar gibi şeyler asla düşünme. Ben daha çok taaruza geçerim böyle konularda ki yapmazlar da ama herkesin ailesi bir değil işte. Bence sende birazcık karşı çık he olmassa git yanlarına de ki beni psikoloğa götürün benim psikolojimi bozdunuz falan de biraz da sen aynısını yap bak napacaklar
Sana bir şey söyleyim kanka babam o kadar değişik bir insan ki akrabalarımız için kaç kere bizim evimizi huzursuz etmişliği var.Değerini göstermeye çalış, yapabildiğin şeyleri göster. Hala olmuyorsa da sabret.
hocam bunları banada yapıyorlarda tek eksik yemediğime kızmıyorlarOlmuyor onlar o kadar vandal insanlarki ben bunu desem beni kınarlar üstüne bir temiz fırça yerim çok denedim bunu.
ne anlatiyon senhocam bunları banada yapıyorlarda tek eksik yemediğime kızmıyorlarküfür ediyorsa ailen samimiyet kur banada küfür ediyorlar ama gülüp geçiyorum ama eğer şiddet uygulayacak kadar ileriye gidiyorlarsa kendini savun
qwe adam haklıEvden kaç (!)
Bu üstünüze düşmekten kaynaklı sizi sevmemelerinden değil. Genellikle kardeşler bir cacık olmayacağı zaman diğer kardeşe bunlar yapılır . Tavsiyem saygı duydukları birini aracı ederek bi konuşun.Arkadaşlar annem babam benim o kadar üstüme gidiyorlar ki artık intihar konumundayım o derece her yaptığıma karışıyorlar ben 14 kardeşim 12 yaşında kız kardeşimin en ufak hatasında ağızlarını açmıyorlar ben en ufak zerre kadar hata yapsam beni yerin dibine sokuyorlar geçen gün kardeşim yere krem kutusunu düşürdü onun suçundan bana attılar oynadığım bilgisayardan tutta izlediğim YouTuberlara kadar karışıyorlar yemediğim yemek yada yapmak istemediğim bir şey olduğu zaman senin gibi evlat olmaz olsun Allah belamı versin gibi şeyler söylüyorlar üstelik babam küfür bile ediyor bana artık kafayı yemek üzereyim lütfen bana bir yol gösterin.
Kankam kızma ama besbelli ergenlik sıkıntıları bunlar böyle şeyler olduğunda ben alttan alayım salla de biraz ilahi açıdan bakmayı öğren.Olmuyor onlar o kadar vandal insanlarki ben bunu desem beni kınarlar üstüne bir temiz fırça yerim çok denedim bunu.
Esprilerin yeri vardır.Evden kaç (!)
Olm küçük çocuğa dediğin şeylere bak bir durEvden kaç (!)
Bende Onların Söylediklerini Onlara Söylerdim Bende Sizin Gerisi Burda Gelmez (%95 Söyledikten Sonra Bunun garantisini Veriyorum), Ve Dediklerini Gram Takmazdım Herkes Bunu Yapamaz Kafaya Takar Ama Benim Gibi Başarabiliyorsan Öyle yap.Arkadaşlar annem babam benim o kadar üstüme gidiyorlar ki artık intihar konumundayım o derece her yaptığıma karışıyorlar ben 14 kardeşim 12 yaşında kız kardeşimin en ufak hatasında ağızlarını açmıyorlar ben en ufak zerre kadar hata yapsam beni yerin dibine sokuyorlar geçen gün kardeşim yere krem kutusunu düşürdü onun suçundan bana attılar oynadığım bilgisayardan tutta izlediğim YouTuberlara kadar karışıyorlar yemediğim yemek yada yapmak istemediğim bir şey olduğu zaman senin gibi evlat olmaz olsun Allah belamı versin gibi şeyler söylüyorlar üstelik babam küfür bile ediyor bana artık kafayı yemek üzereyim lütfen bana bir yol gösterin.