Neler Yeni

Annem ve babam bana sinir krizi geçirtecekcekler ne yapmam lazım

Alfha13

80+ Silver
Değerini göstermeye çalış, yapabildiğin şeyleri göster. Hala olmuyorsa da sabret.

Abdullah021

80+ Bronze
İntihar gibi şeyler asla düşünme. Ben daha çok taaruza geçerim böyle konularda ki yapmazlar da ama herkesin ailesi bir değil işte. Bence sende birazcık karşı çık he olmassa git yanlarına de ki beni psikoloğa götürün benim psikolojimi bozdunuz falan de biraz da sen aynısını yap bak napacaklar
Sonra kanka bunları söyleyince de biraz kendimi savununca dedikleri şu annem rol yapıyor bak annesine neler diyor hiç utanmıyor aşağılıyor diye gaz veriyor diyor babamda haliyle iyice üstüme gidiyor yani kördüğüm oldum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değerini göstermeye çalış, yapabildiğin şeyleri göster. Hala olmuyorsa da sabret.
Sana bir şey söyleyim kanka babam o kadar değişik bir insan ki akrabalarımız için kaç kere bizim evimizi huzursuz etmişliği var.

Son düzenleme:
Olmuyor onlar o kadar vandal insanlarki ben bunu desem beni kınarlar üstüne bir temiz fırça yerim çok denedim bunu.
hocam bunları banada yapıyorlarda tek eksik yemediğime kızmıyorlar :D küfür ediyorsa ailen samimiyet kur banada küfür ediyorlar ama gülüp geçiyorum ama eğer şiddet uygulayacak kadar ileriye gidiyorlarsa kendini savun

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Dostum öncelikle umarım bunları ailenle çözebilirsin. Benim sana bir önerim bunu ailenden başka bireylerle konuşmaya çalışmaman, çok çok güvendiğin birisi olursa istisnai bir durum olabilir ama diğer aile üyelerini ve akrabalarını karıştırmaman, ters tepmeye meyilli olacaklardır. Bu durumu okulundaki rehberlik öğretmenin veya akıl verebilecek bir abi/abla figürüne danışabilirsin. Ebeveynler bazen farkında olmadan veya kasten çocuklarında ilerde hiç kapanmayacak çok acı verici yaralar açabilirler.
"Toksik ebeveynlik" diye bir kavram vardır ve maalesef birçok evlat bunu çeşitli sebeplerden anlamaz, anlayamaz veya reddeder. Aileni hiçbir şeyle itham etmek niyetinde değilim, aile içi dinamiklerinize de hakim değilim ancak bu yazıyı okuyup aile içi ilişkilerini objektif bir şekilde değerlendirmende fayda var. Özellikle 3,4 ve 5. maddeleri atlamadan okumanı öneririm.
Babanın uygunsuz sözler sarf etmesi ise bence hiçbir kaçarı olmadan yanlış bir şey, önemsememek bir seçenekse bunu uygulayabilir veya ona karşı çıkıp tepkini ortaya koyabilirsin.
Bol şans.

Maryo

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar annem babam benim o kadar üstüme gidiyorlar ki artık intihar konumundayım o derece her yaptığıma karışıyorlar ben 14 kardeşim 12 yaşında kız kardeşimin en ufak hatasında ağızlarını açmıyorlar ben en ufak zerre kadar hata yapsam beni yerin dibine sokuyorlar geçen gün kardeşim yere krem kutusunu düşürdü onun suçundan bana attılar oynadığım bilgisayardan tutta izlediğim YouTuberlara kadar karışıyorlar yemediğim yemek yada yapmak istemediğim bir şey olduğu zaman senin gibi evlat olmaz olsun Allah belamı versin gibi şeyler söylüyorlar üstelik babam küfür bile ediyor bana artık kafayı yemek üzereyim lütfen bana bir yol gösterin.
Bu üstünüze düşmekten kaynaklı sizi sevmemelerinden değil. Genellikle kardeşler bir cacık olmayacağı zaman diğer kardeşe bunlar yapılır . Tavsiyem saygı duydukları birini aracı ederek bi konuşun.

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
Allah yardım etsin böyle okudum

Ekler

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    34.3 KB · Hit: 32

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Olmuyor onlar o kadar vandal insanlarki ben bunu desem beni kınarlar üstüne bir temiz fırça yerim çok denedim bunu.
Kankam kızma ama besbelli ergenlik sıkıntıları bunlar böyle şeyler olduğunda ben alttan alayım salla de biraz ilahi açıdan bakmayı öğren.

Avolay

80+ Gold

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Olm küçük çocuğa dediğin şeylere bak bir dur 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Namaz kıl güzel kardeşim namaz insanın içini ferahlatır bakış açısını değiştirir.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar annem babam benim o kadar üstüme gidiyorlar ki artık intihar konumundayım o derece her yaptığıma karışıyorlar ben 14 kardeşim 12 yaşında kız kardeşimin en ufak hatasında ağızlarını açmıyorlar ben en ufak zerre kadar hata yapsam beni yerin dibine sokuyorlar geçen gün kardeşim yere krem kutusunu düşürdü onun suçundan bana attılar oynadığım bilgisayardan tutta izlediğim YouTuberlara kadar karışıyorlar yemediğim yemek yada yapmak istemediğim bir şey olduğu zaman senin gibi evlat olmaz olsun Allah belamı versin gibi şeyler söylüyorlar üstelik babam küfür bile ediyor bana artık kafayı yemek üzereyim lütfen bana bir yol gösterin.
Bende Onların Söylediklerini Onlara Söylerdim Bende Sizin Gerisi Burda Gelmez (%95 Söyledikten Sonra Bunun garantisini Veriyorum), Ve Dediklerini Gram Takmazdım Herkes Bunu Yapamaz Kafaya Takar Ama Benim Gibi Başarabiliyorsan Öyle yap.

Top Bottom