Annem yabancı erkekle konuşuyor ne yapabilirim

herzMONTY

80+
Reaksiyon skoru
22
Uygunsuz Dil
Arkadaşlar, bunu buraya sormam bile normal mi bilmiyorum ama ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Şimdi olayı açıklayayım.

Öncelikle başka anlatabileceğim kimse olmadığı için buraya yazıyorum. Lütfen düzgünce fikir verin. Uzun uzun okumaya üşenenler için en alta özet bırakacağım.

Bundan yaklaşık birkaç ay önce annemin telefonunda Instagram’da farklı bir hesap olduğunu fark ettim. Annem “o arkadaşımın hesabı” dedi, ben de takmadım. Sonra baktım, bu hesaba bazı erkeklerden mesajlar geliyor. Arkadaşınınmış zaten, bir şey olmaz deyip geçtim. Daha sonra bir gün fark ettim ki bu hesap annemin telefon numarasına bağlı. O an şüphelendim ve annemi takibe aldım. Ama annem bu işi yıllardır yapıyor gibi çok kusursuzdu; mesajları anında siliyor, kanıt bırakmıyordu. Ben de “acaba bu çocukça bir iş mi, babamı işletmek için açtı, 1–2 ******** da yazıyor ama annem umursamıyor” diye düşündüm. Gelen mesajları sadece bildirimlerden görebiliyordum. Bu başlangıç evresindeydi, annemle direkt konuşamadım, cesaret edemedim. Daha doğrusu anneme yakıştıramadım.

Her neyse, daha sonradan annem bu hesabı kapattı. Bir süre böyle devam etti. Daha sonra annemin ana hesabına mesaj atan erkeklerden biri yine mesaj attı. Bu sefer emin oldum, annem bir şeyler çeviriyor. Bu zamana kadar hiçbir kanıtım yoktu çünkü her şeyi anında siliyordu.

Sonra annemin düzenli olarak süs eşyası aldığı bir Instagram sayfası olduğunu fark ettim. Bu sayfanın telefon numarası annemin WhatsApp’ında kadın adıyla kayıtlıydı. Ben de satıcı kadındır diye düşündüm, hiç şüphelenmedim. Zaten yıllardır kayıtlıydı. Daha sonra bir gün WhatsApp’a baktım, baya uzun bir mesajlaşma vardı. Üşenmedim, hepsini okudum. Meğer annemin “aksesuar satan kadın” diye kaydettiği kişi aslında bir erkekmiş. Annem bu adamla konuşuyordu.

Annem, daha önce Instagram’daki adamla konuştuğunu, ondan sonra babamdan soğuduğunu, “onun dışında kimseyi istemiyorum, böyle giderse kocamdan ayrılırım, çocuklara babaanneleri bakar” gibi şeyler yazmış. Konuştuğu adama “sana da âşık olmaktan korkuyorum, sesin ona benziyor” gibi şeyler söylüyordu. Arada sesli konuşuyorlarmış da.

Tabii bu mesajların tamamının ekran kaydını aldım ve bilgisayarda şifreli bir klasöre koydum. Yani kısaca annem bir adamla konuşmuş, ona âşık olmuş, babamdan soğumuş. Şimdi ise bunu yıllardır telefonunda “kadın adı” ile kayıtlı olan başka bir erkek arkadaşına anlatıyor. Ona da “sana âşık olmaktan korkuyorum” tarzı şeyler yazıyor. Hatta evden gitmeyi dile getiriyor. Konuştuğu adam İstanbul Beykoz’da, yani başka şehirde. Fiziksel buluşmaları pek mümkün değil.

Olay özeti: Annem gizli hesaplar açıp erkeklerle konuşmuş. Önce birine âşık olmuş, sonra onu engellemiş. Şimdi ise yıllardır telefonunda kadın ismiyle kayıtlı olan bir erkekle görüşüyor. Ona “kocamdan ayrılabilirim, sana âşık olmaktan korkuyorum” gibi şeyler yazıyor ve arada sesli konuşuyorlar.

Her neyse, bu durumda ne yapmalıyım sizce? Yaşım 16. Buraya yazma sebebim, etrafımda anlatabileceğim güvenebileceğim tek bir kişi bile olmaması. Annemle konuşsam, aynı evdeyiz. Böyle bir şeyi benim bildiğim ortaya çıkarsa evde durabileceğini zannetmiyorum. Konuşmam halinde evden gitmesinden korkuyorum. Babamla konuşsam, babam biraz deli biri; böyle bir olayı öğrenirse hayatımız cehennem olur. Aslında ikisi de umurumda değil ama sırf geleceğim kararmasın diye anlatmıyorum, kardeşlerim için de anlatmıyorum. Sizce ne yapmam lazım, fikir verin.

hikaye kolpa değilse babana anlat bir an önce boşanma davası açsın
Babam boşanma davası açıp bırakacak bir adam olsa, ohoooo şimdiye 500 kere söylemiştim. Babam öğrenirse boşanma davası açmayla kalmaz daha ileri gider. Zaten yıllardır anlaşamıyorlardı ama sırf çocuklar etkilenmesin diye ayrılmıyorlardı

Babam boşanma davası açıp bırakacak bir adam olsa, ohoooo şimdiye 500 kere söylemiştim. Babam öğrenirse boşanma davası açmayla kalmaz kötü şeyler olur. Zaten yıllardır anlaşamıyorlardı ama sırf çocuklar etkilenmesin diye ayrılmıyorlardı
Ozaman tek yapabilecehin annene bunları bildiğini söyle ve babana söylemekle tehdit et bence bı arkadaşımında başına buna benzer bişi gelmişti böyle yaptı

Ozaman tek yapabilecehin annene bunları bildiğini söyle ve babana söylemekle tehdit et bence bı arkadaşımında başına buna benzer bişi gelmişti böyle yaptı
O zamanda yani annem benim bunu bildiğimi öğrenirse evden vs gidebilir yada bilmiyorum, yani benim tek derdim kardeşlerimin ve benim geleceğimin etkilenmemesi. Eğer annemle konuşursam evden gidebilir sonrada bana bildiğin halde neden bize anlatmadın baskısı yapılabilir yada bilmiyorum. Ztn inkar edemez elimde kayıt var ama dediğim gibi her halükarda kardeşlerim vs etkilenecek büyük çıkmaza girdim.

Yaşın kaç knk

Bunu bilerek yaşamak zor knk yani bence bu şekil patlat elinde sonunda kaçacak yada belki kendine eylence arıyodur bilemeyiz ben olsam tamamen annemi ne kadar önemsedihimle alakalı olurdu sevmiyosam ne yapıyosa yapsın moduna gilerdim herhal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailenle aran nasıl knk tam olarak önemli olan o biraz

O zamanda yani annem benim bunu bildiğimi öğrenirse evden vs gidebilir yada bilmiyorum, yani benim tek derdim kardeşlerimin ve benim geleceğimin etkilenmemesi. Eğer annemle konuşursam evden gidebilir sonrada bana bildiğin halde neden bize anlatmadın baskısı yapılabilir yada bilmiyorum. Ztn inkar edemez elimde kayıt var ama dediğim gibi her halükarda kardeşlerim vs etkilenecek büyük çıkmaza girdim.
anneni karşına al konuş babuş eninde sonunda boka saracak zaten, gerekirse mahkemeye gitsin bu olay. Günün sonunda elinde kanıtlar var ve bu kanıtlar sayesinde annen haksız çıkacaktır, en azından baban nafaka vermez. Bana sorarsan zaten bitmiş bir ilişki, eninde sonunda olay çıkıp annen direkt boşanmaya getirir baban beni artık sevmiyor sanar. yani demek istediğim her türlü boşanacaklar, sen annene bu konuyu söylersen hızlandırmış olucaksın olayları yani bence konuş annenle ve babana söylemeyeceğini ekle ki oda kaos çıkarmasın, annene eğer istemiyorsa düzgünce boşanma davası açmasını söyle. dertleşmek istiyorsanda benle konuşabilirsin kral insta falan verirsin

Bunu bilerek yaşamak zor knk yani bence bu şekil patlat elinde sonunda kaçacak yada belki kendine eylence arıyodur bilemeyiz ben olsam tamamen annemi ne kadar önemsedihimle alakalı olurdu sevmiyosam ne yapıyosa yapsın moduna gilerdim herhal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailenle aran nasıl knk tam olarak önemli olan o biraz
Babamı bugüne kadar hiç sevmezdim hatta nefret ederdim, annemide çok severdim. Babamdan nefret etmemin baş sebebi annem ve bana anlattıklarıydı ama bu olaydan sonra bu ailede nefret edilecek kişi annem, sevilecek kişi babam mı diye düşünmeye başladım. Acaba babam o kadar kötü biri değildi ama annemin anlattıklarında dolayı her hareketi bana kötü, her hareketi yanlış mı geliyordu diye düşünüyorum.

Burada bu kadar rahat konuşma sebebim anonim olmam, yani bu şekilde bir arkadaşıma, kuzenime vs anlatamam konuşamam.

Babamı bugüne kadar hiç sevmezdim hatta nefret ederdim, annemide çok severdim. Babamdan nefret etmemin baş sebebi annem ve bana anlattıklarıydı ama bu olaydan sonra bu ailede nefret edilecek kişi annem, sevilecek kişi babam mı diye düşünmeye başladım. Acaba babam o kadar kötü biri değildi ama annemin anlattıklarında dolayı her hareketi bana kötü, her hareketi yanlış mı geliyordu diye düşünüyorum.

Burada bu kadar rahat konuşma sebebim anonim olmam, yani bu şekilde bir arkadaşıma, kuzenime vs anlatamam konuşamam.
vala anlatıhın kadarıyla bana annen kötüymuş gibi geldi hiç bir anne baba eşini kötülememeli çocuhunun yanında bence bunları böşver ve kendine odakla yavaştan ekonomik özgürlüğü kurmaya çalış bu aileye bahlı kalma bence

Annen ile başbaşa konuş ve bu huyunu bırakması gerektiğine ikna et.

Annen ile başbaşa konuş ve bu huyunu bırakması gerektiğine ikna et.
Dediğinin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın?
Kadın eşinin arkasından iş çeviriyor zaten, bugün ikna etse yarın tekrar yapacak ne fark eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,068
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri