Anneme hediye ne alabilirim?

happy

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
963
birtane konu açmıştım babamla annem ayrılacak diye,
mahkeme ayın 22 sinde bitecek babam 22sinde evden gidiyor annem geliyor kısacası.
babamda bana doğumgünü hediyesi iphone 8 almayı planlıyor babama bu telefonu aldırıp anneme hediye etsem nasıl olur sizce?
telefonum var herşeyinden memnunum annemin telefonu samsung galaxy note3 tü galiba yada note2 hatırlamıyorum yani baya kötü telefonu.
anneme geldiğinde böyle bir sürpriz yapmak var aklımda veya başka sevceği ne alabilirim?

mahkeme ayın 22 sinde bitecek babam 22sinde evden gidiyor annem geliyor kısacası.
babamda bana doğumgünü hediyesi iphone 8 almayı planlıyor babama bu telefonu aldırıp anneme hediye etsem nasıl olur sizce?
telefonum var herşeyinden memnunum annemin telefonu samsung galaxy note3 tü galiba yada note2 hatırlamıyorum yani baya kötü telefonu.
anneme geldiğinde böyle bir sürpriz yapmak var aklımda veya başka sevceği ne alabilirim?
güzel düşünmüşsün fakat annen telefonun babandan geldiğini anlarsa sorun olabilir

Bana kalırsa sen telefonunu annene ver babanın hediyesini kabul et. Bu şekilde iki tarafında gönlünü yapmış olursun. Allah sabır versin hocam

eğer annen babandan olduğunu anlarsa kabul etmeyebilir bu yüzden kendi telefonunu ona verip sen İphone 8i alabilirsin

annen çok telefon kullanmayan biriyse bunu ver iphone 8 i sen kullan
eğer annen babandan olduğunu anlarsa kabul etmeyebilir bu yüzden kendi telefonunu ona verip sen İphone 8i alabilirsin
Bana kalırsa sen telefonunu annene ver babanın hediyesini kabul et. Bu şekilde iki tarafında gönlünü yapmış olursun. Allah sabır versin hocam
hocamlar ben iphone kullanamıyorum sıkıntı olan o

Benim görüsum öyle bir şey yapmaman yönünde cünkü ayrildıklarina göre aralarinda bir problem var ve onun aldigini ogrenirseki öğrenicek hem kabul etmez hemde kullanmaz. O yüzden baska hediye arayisina gir dostum. Annenin yerinde olsam bende kullanmam. Üstelik baban planliyor yani daha iphone almamıs, o yüzden babanla konuşur başka telefon veya başka bir hediye aldırirsin kendine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,398
Üyeler
190,910
Son üye
maxisero
Geri