- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 963
birtane konu açmıştım babamla annem ayrılacak diye,
forum.donanimarsivi.com
mahkeme ayın 22 sinde bitecek babam 22sinde evden gidiyor annem geliyor kısacası.
babamda bana doğumgünü hediyesi iphone 8 almayı planlıyor babama bu telefonu aldırıp anneme hediye etsem nasıl olur sizce?
telefonum var herşeyinden memnunum annemin telefonu samsung galaxy note3 tü galiba yada note2 hatırlamıyorum yani baya kötü telefonu.
anneme geldiğinde böyle bir sürpriz yapmak var aklımda veya başka sevceği ne alabilirim?
Annem ile babam boşanıcaklar babam evden gitmiyor nasıl ikna edeceğim?
Babam ile annemin aralarında çok kagva geçti 4 - 5 kere boşanmadan döndüler şimdi gerçekten boşanacaklar annem tekirdağda o adam evden gitmeden eve gelmem diyor babamda pazar gününe kadar eve gelmezse eve kadın bulucaz yemek falan yapıcak diyor zaten kadını odama sokma imkanım 0 babamın başka...
forum.donanimarsivi.com
babamda bana doğumgünü hediyesi iphone 8 almayı planlıyor babama bu telefonu aldırıp anneme hediye etsem nasıl olur sizce?
telefonum var herşeyinden memnunum annemin telefonu samsung galaxy note3 tü galiba yada note2 hatırlamıyorum yani baya kötü telefonu.
anneme geldiğinde böyle bir sürpriz yapmak var aklımda veya başka sevceği ne alabilirim?