A04s bak.Arkadaşlar anneme 4000₺ bütçeyle güzel bir telefon almayı planlıyorum. WhatsApp, YouTube gibi mecralarda rahat takılabilsin yeterli sizce ne alabilirim? donma sorunu falan olmasını istemiyorum
2.EL Temiz Telefonlara Bakman Daha Doğru Olur Bence .Arkadaşlar anneme 4000₺ bütçeyle güzel bir telefon almayı planlıyorum. WhatsApp, YouTube gibi mecralarda rahat takılabilsin yeterli sizce ne alabilirim? donma sorunu falan olmasını istemiyorum
Baba konuşmayı ne kadar çok biliyorsunuz siz ya konu dışına çıkmayın bildiğin 4k'ya en iyi telefonu öner bana edebiyat yapma.2.EL Temiz Telefonlara Bakman Daha Doğru Olur Bence .
Edebiyat Yapmıyorum Hocam 4K'ya İyi Telefonlar Yok .Baba konuşmayı ne kadar çok biliyorsunuz siz ya konu dışına çıkmayın bildiğin 4k'ya en iyi telefonu öner bana edebiyat yapma.
İyi midir hocam bu satıcı bakar mısınız? Elime ne zaman ulaşır?A04s bak.
Yok hocam bilmiyorsanız yorum atmak sizin hatanız adam cillop gibi telefon önermiş vallaEdebiyat Yapmıyorum Hocam 4K'ya İyi Telefonlar Yok .
4K Diyorsunuz 5K Telefon Önerileri Geliyor , Ben Ne Yapabilirimİyi midir hocam bu satıcı bakar mısınız? Elime ne zaman ulaşır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam bilmiyorsanız yorum atmak sizin hatanız adam cillop gibi telefon önermiş valla
Anladım Hocam .Aslında telefon 4k imiş fakat fiyatı artmış maalesef. 1k arttırdım bütçeyi.
3-5 uygulama yükleyince işlemci halay çekerİyi midir hocam bu satıcı bakar mısınız? Elime ne zaman ulaşır?