VitoScaletta
80+ Gold
ne boş konuşmuşsunuz ya resmini atmasa hangi resmi fotoshop lıycaklar
Şaka yaptım var ya bir işinize bakın Allah içinvallahi kafanızın nasıl çalıştığı merak konusu
O kişinin benim olduğunu nerden biliyorsunuz, dünyada benim ismim soy ismime sahip birçok kişi var ve ben asla Facebook,Instagram gibi yerlerde kişisel fotoğraflarımı paylaşmadığım için bulamazsınız, hadi buldunuz diyelim buldunda ne oldu ? Sadece bir fotoğraf.Bence hiç hoş değil kendi resmini fotoğraf yapanlar veya kendi ismini koyanlar.
Örneğin sizin adınızı aratınca ilkokul fotoğraflarınız bile çıkıyor. Bu sizin hoşunuza gider mi? Bence herkes bu tür yerlerde anonim olmalı.
indirdiğin her uygulama senin donuna kadar bilgilerini alıyor facebook bi ara herkesin bilgilerini satmıştı kullandığın her site indirdiğin her şey senin herşeyini biliyo zaten burda insanları boşa korkutmayınBence hiç hoş değil kendi resmini fotoğraf yapanlar veya kendi ismini koyanlar.
Örneğin sizin adınızı aratınca ilkokul fotoğraflarınız bile çıkıyor. Bu sizin hoşunuza gider mi? Bence herkes bu tür yerlerde anonim olmalı.
Peki özelden fotoğrafı atacağım. Siz olup olmadığınızı doğrulamanızı rica ediyorum.O kişinin benim olduğunu nerden biliyorsunuz, dünyada benim ismim soy ismime sahip birçok kişi var ve ben asla Facebook,Instagram gibi yerlerde kişisel fotoğraflarımı paylaşmadığım için bulamazsınız, hadi buldunuz diyelim buldunda ne oldu ? Sadece bir fotoğraf.
Hatta ve hatta ismimi ve soyismimi yazınca sulama kanalında vefat etmiş bir çocuk çıkıyor.Bence hiç hoş değil kendi resmini fotoğraf yapanlar veya kendi ismini koyanlar.
Buyur atın.Peki özelden fotoğrafı atacağım. Siz olup olmadığınızı doğrulamanızı rica ediyorum.
Bu kişisel bir şey ama dostum. Ben şahsen başkaları tarafından nerede yaşadığımın, nerede okuduğumun bilinmesini istemezdim
OYYYYYYYYYY EFSANE
Hahahha
Noldu usta ya@Mehmet Yılmaz konuyu silebilir misiniz?
Güldürüyorum bea@Mehmet Yılmaz konuyu silebilir misiniz?
İşte geliyor, Polat Alemdar.Alıntıyı görüntüle
Kalan rötuşları sen halledersin
Paylaşmam için bir sebep göremiyorum. Bir isteğim olsaydı paylaşırdım ama neden paylaşayım durduk yere?Tamam, o zaman sen de paylaş resmini.
Herkese açık yerlerde kimsenin resmini paylaşması doğru değil