Neler Yeni

Annemin elini fotoğraftan silebilir misiniz?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bence hiç hoş değil kendi resmini fotoğraf yapanlar veya kendi ismini koyanlar.

Örneğin sizin adınızı aratınca ilkokul fotoğraflarınız bile çıkıyor. Bu sizin hoşunuza gider mi? Bence herkes bu tür yerlerde anonim olmalı.
O kişinin benim olduğunu nerden biliyorsunuz, dünyada benim ismim soy ismime sahip birçok kişi var ve ben asla Facebook,Instagram gibi yerlerde kişisel fotoğraflarımı paylaşmadığım için bulamazsınız, hadi buldunuz diyelim buldunda ne oldu ? Sadece bir fotoğraf.

VitoScaletta

80+ Gold

Örneğin sizin adınızı aratınca ilkokul fotoğraflarınız bile çıkıyor. Bu sizin hoşunuza gider mi? Bence herkes bu tür yerlerde anonim olmalı.
indirdiğin her uygulama senin donuna kadar bilgilerini alıyor facebook bi ara herkesin bilgilerini satmıştı kullandığın her site indirdiğin her şey senin herşeyini biliyo zaten burda insanları boşa korkutmayın

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
O kişinin benim olduğunu nerden biliyorsunuz, dünyada benim ismim soy ismime sahip birçok kişi var ve ben asla Facebook,Instagram gibi yerlerde kişisel fotoğraflarımı paylaşmadığım için bulamazsınız, hadi buldunuz diyelim buldunda ne oldu ? Sadece bir fotoğraf.
Peki özelden fotoğrafı atacağım. Siz olup olmadığınızı doğrulamanızı rica ediyorum.

Bu kişisel bir şey ama dostum. Ben şahsen başkaları tarafından nerede yaşadığımın, nerede okuduğumun bilinmesini istemezdim

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8

Hatta ve hatta ismimi ve soyismimi yazınca sulama kanalında vefat etmiş bir çocuk çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki özelden fotoğrafı atacağım. Siz olup olmadığınızı doğrulamanızı rica ediyorum.

Bu kişisel bir şey ama dostum. Ben şahsen başkaları tarafından nerede yaşadığımın, nerede okuduğumun bilinmesini istemezdim
Buyur atın.

Mergen

80+ Bronze
Yakıyorsun Kardeşim:cool:
Başlıksız-2.jpg

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hahahha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan hiçbir resmim de bu kadar resmi gözükemedim ya tipten mi kaybediyorum noluyor hep bir resmiyetsizlik gevşeklik söz konusu resimlerim de. Şimdi de saç uzatmaya başladım bakalım saçla mı alakalı.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim