Anonymous Çeviri Güvenilir mi?

Koidye

80+
Reaksiyon skoru
6
Bu şekilde çok konu açılmış ekstra bir konu açtığım için kusura bakmayın fakat içim rahat etmedi total virüs taramalarında ve uygulamayı indirdiğim anda virüs uyarı verdi daha önce kullanan ya da aktif olarak kullanan biri beni aydınlatabilirse sevinirim sonuçta sistemlerimize o kadar paralar döküyoruz insan başına bir şey gelsin istemiyor e oyunları da ana dilinde oynamak istiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu şekilde çok konu açılmış ekstra bir konu açtığım için kusura bakmayın fakat içim rahat etmedi total virüs taramalarında ve uygulamayı indirdiğim anda virüs uyarı verdi daha önce kullanan ya da aktif olarak kullanan biri beni aydınlatabilirse sevinirim sonuçta sistemlerimize o kadar paralar döküyoruz insan başına bir şey gelsin istemiyor e oyunları da ana dilinde oynamak istiyor
yamaya para vermede sorun yok ama bunu aylık üyelik yapınca saçma buluyorum.

yamaya para vermede sorun yok ama bunu aylık üyelik yapınca saçma buluyorum.
Size katılıyorum ama işte abonelik sistemi olunca en azından daha güvenilir olabilir gibi geliyor ama yine bir kesinliği yok tabi bizim ki iç rahatlatma

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Size katılıyorum ama işte abonelik sistemi olunca en azından daha güvenilir olabilir gibi geliyor ama yine bir kesinliği yok tabi bizim ki iç rahatlatma
3,5 yıldır forumdayım arada şu firmadan bir şey almayın diye görüyorum ama anonymous görmedim. Anonymous çeviri güvenilir midi? forum yaz yanına da tarayıcıda çıkan tüm kullanıcı mesajlarına bak. Ben konu açıp mesaj gelene kadar böyle yapıyorum.

indirdiğim oyunların ismini yazıp türkçe yama yazdığımda rastgele ne varsa yüklerdim bişi olduğu yok. yükle geç.

ben pek güvenmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir kere üyelik alınca tüm yamalaır indirip kullanabiliyormuşsunuz sanırım. Yani her ay tekrar üye olmaya gerek yokmuş denilene göre
yok öyle değil üyelik bitince yine alman lazım

hangi oyuna çeviri bakıyorsun ?

ben pek güvenmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok öyle değil üyelik bitince yine alman lazım
1759766944841.webp

Evet dediğim gibi. Oyun güncelleme alana kadar veya sen sil yükle yapana kadar kullanabiliyorsun.

Bir çok oyuna hocam :) hogwarts legacy, marvel spiderman, horizon zerodawn v.s epic games indirimlerinde aldım fakat güvenilirliği olan yamalar bulamadım
şimdi çok yama indirmediğiniz için şunu şunu indir diyemiyorum ama ne indirirseniz indirin virüs olarak temiz göstermez kolay kolay. ben 6 senedir crack oyun oynuyorum hikayeli oyunlara hayatta para vermem. rdr2 metro serisi şimdi arkadaşlarla dying light beast crack online oynuyoruz the forest 2 oyununuda crack olarak online oynuyabiliyorsun. demem o ki hani risk alacaksın ki korkularını yeneceksin :D

Geri