Anormal mi ? Normal mı ? Ram kullanımı.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
729
MSİAfterburnerdan bir gireyim bakayım değerler nasıl diye sıcaklıklar gayet iyi lakin ram kullanımı inanılmaz artmış gördüm Açık olan şeyler resimde gördüğünüz. GTA 5 , 1 Google sayfası(donanım arşivi forum.) , + Bir de Spotify açık. Sizce durum normal mi bu kadar kullanmasını beklemiyordum 10 gb ram kullanırsın anlarımda inanılmaz ram artışı o_O

MSİAfterburnerdan bir gireyim bakayım değerler nasıl diye sıcaklıklar gayet iyi lakin RAM kullanımı inanılmaz artmış gördüm Açık olan şeyler resimde gördüğünüz. GTA 5 , 1 Google sayfası(donanım arşivi forum.) , + Bir de Spotify açık. Sizce durum normal mi bu kadar kullanmasını beklemiyordum 10 gb RAM kullanırsın anlarımda inanılmaz RAM artışı o_O

Normal bendede 8gb ram var gta da 12 gb 13 gb arasi istiyor gözüküyor

MSİAfterburnerdan bir gireyim bakayım değerler nasıl diye sıcaklıklar gayet iyi lakin RAM kullanımı inanılmaz artmış gördüm Açık olan şeyler resimde gördüğünüz. GTA 5 , 1 Google sayfası(donanım arşivi forum.) , + Bir de Spotify açık. Sizce durum normal mi bu kadar kullanmasını beklemiyordum 10 gb RAM kullanırsın anlarımda inanılmaz RAM artışı o_O

Anormal GTA bu kadar kullanmaz.

COD WW2 de tek başına 13 gb RAM yediğini biliyorum da gta da böyle olduğunu bilmiyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemedim bütün ayarlar ultrada ama ondan olabilir mi ?
Olabilir belki.

COD' da 15 GB gördüm.
GTA 5 de 12-13 arası oluyor bi 20-25dk oynadıktan sonra artık .d

COD' da 15 GB gördüm.
Sanırım server yoğunluğuna göre de değişiyor hocam.

COD' da 15 GB gördüm.
Lakin bu fotoğrafı çektiğimde serverda kimse yok bir görev yapıyorum değişik. D:

Sanırım server yoğunluğuna göre de değişiyor hocam.

Lakin bu fotoğrafı çektiğimde serverda kimse yok bir görev yapıyorum değişik. D:
Ben 12 küsür görürken singleda gördüm :)

Sanki bana bu oyunlarla alakalı değilde.

Win10 2004 sürümünden sonra RAM Kullanımları Yükseldi gibi geldi bana.

Sanki bana bu oyunlarla alakalı değilde.

Win10 2004 sürümünden sonra RAM Kullanımları Yükseldi gibi geldi bana.
Aynen bak dediğin gibi öyle bir durum olabilir hocam. Nedense benimde aklıma windows sürümünden kaynaklı diye düşündüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,035
Üyeler
188,690
Son üye
Dkdljejdndhjd
Geri