Mavi Ekran Anormal PC Davranışları

SpotheW

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar 6 gün önce sinerji bilgisayardan PC HOCASI tavsiye sistem 5070 ripper aldım 6 gündür elimde sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ta ki bugüne kadar bugün pc yi başlattığımda ekran gelmedi direkt sinyal yok yazdı monitörde kabloyu çıkardım tekrar taktım bu sefer her zamanki açılış ekranı MSI ın altında open boots open bios yazılı bir ekran kaldı chatgpt vs kullanarak sorunu çözmeye çalıştım windows kaynaklı mı yoksa ssd kaynaklı mı diye kasayı açtım ssd yi çıkarmaya çalıştım çıkaramadım ram kaynaklı olabilir dedim ram 1.slottaydı 2.slota attım pc açıldı lakin bu seferde herhangi bir oyuna girdikten sonra 15dk içinde direkt oyundan atıyor herhangi bir yazı gelmeden biosu güncelledim windows update de ekstra güncellemeleri yaptım nvidia sürücüsü zaten günceldi bir daha kurulum yaptım temiz kurulum bios u güncelledim rami expodan alıp 4800 mhz e aldım bu sefer oyundan atma gitti ama pc yi açarken 2sn de olsa MSI open boot open bıos ekranı geliyor ne yapmam gerekiyor anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,245
Üyeler
198,724
Son üye
zgyurry

Geri