Hocam bu ülkenin resmi dili var o savaş mağdurları yüzünden kira yüzde 200 arttı maalesef....rusca yazilmasinda bir problem goremedim. arapca urduca falan yazilsa tepki gosterebilirdim
dostum cok cesaretin varsa, belediye başkanı yerine o savaş mağdurlarını ülkeye alana 2 kelime et de göreyim seniHocam bu ülkenin resmi dili var o savaş mağdurları yüzünden kira yüzde 200 arttı maalesef....
Krallar gibi yaşıyorlar burada zaten. Türk vatandaşı 2.sınıf muamelesi görüyor....
Şehrin Büyükşehir başkanı bu duruma tepki göstereceğine savunma yapıyor ilginç gerçekten.
En büyük sorumlusu malum kişi zaten birader sen ne anlatıyorsun?dostum cok cesaretin varsa, belediye başkanı yerine o savaş mağdurlarını ülkeye alana 2 kelime et de göreyim seni
ne kadar sığ bir bakış açısı chpnin belediye başkanını eleştirdi diye akpli ilan etti adamı resmendostum cok cesaretin varsa, belediye başkanı yerine o savaş mağdurlarını ülkeye alana 2 kelime et de göreyim seni
Ümit özdağ saplamış diye yorumladim bu arada bi antalyali olarak muhittin böceğin bi taş üstüne taş koyduğunu görmedim mülteci konusunda da savaş mağduru diyerekten hepsini el üstünde tutuyorlar geçen kale içinde dondurma fiyatlarini isimlerini dahi rusçaya çevirmişler zaten bu gibi gezilecek yerlerde türk kalmadi diyebilirim politikanizinda içine ediyim resmen rusçam gelişti tramvayda internet kafelerde heryerdeler topunuzun .....
Madem bu ülkeye geliyorlar bir zahmet türkçe bilsinler hocam bunlar yüzünden çoğu kişi mağdur oldu zaten....Bu durumu antalyada yaşayanlar bilir, savaş - turizm sebebiyle gelen ukraynalı - rus insanların çoğu ingilizce ve türkçe bilmiyor
Hocam ingilizce global dil. Türk vatandaşının anlayamadığı bir dille tabela eklemek saçmalık bence.Arapça değil. Sorun yok. Globalliğe hitap eden Muhittin Beyi kutlarım.
Evet orası ayrı fakat Antalya'ya gelen en fazla turist Rus ve ukrayna kökenli. Dolayısıyla mantıklı buluyorum.Hocam ingilizce global dil. Türk vatandaşının anlayamadığı bir dille tabela eklemek saçmalık bence