Neler Yeni

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Ümit Özdağ arasında gerginlik yaşandı

Carl-S

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rusca yazilmasinda bir problem goremedim. arapca urduca falan yazilsa tepki gosterebilirdim
Hocam bu ülkenin resmi dili var o savaş mağdurları yüzünden kira yüzde 200 arttı maalesef....
Krallar gibi yaşıyorlar burada zaten. Türk vatandaşı 2.sınıf muamelesi görüyor....
Şehrin Büyükşehir başkanı bu duruma tepki göstereceğine savunma yapıyor ilginç gerçekten.

SerhatCC

80+ Bronze
Hocam bu ülkenin resmi dili var o savaş mağdurları yüzünden kira yüzde 200 arttı maalesef....
Krallar gibi yaşıyorlar burada zaten. Türk vatandaşı 2.sınıf muamelesi görüyor....
Şehrin Büyükşehir başkanı bu duruma tepki göstereceğine savunma yapıyor ilginç gerçekten.
dostum cok cesaretin varsa, belediye başkanı yerine o savaş mağdurlarını ülkeye alana 2 kelime et de göreyim seni

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
dostum cok cesaretin varsa, belediye başkanı yerine o savaş mağdurlarını ülkeye alana 2 kelime et de göreyim seni
ne kadar sığ bir bakış açısı chpnin belediye başkanını eleştirdi diye akpli ilan etti adamı resmen
tayyibi eleştiremiyoruz diye kimseyi eleştirmeyelim mi mantıklı bir şey mi bu

egebaranakk0

80+ Silver
Ümit özdağ saplamış diye yorumladim bu arada bi antalyali olarak muhittin böceğin bi taş üstüne taş koyduğunu görmedim mülteci konusunda da savaş mağduru diyerekten hepsini el üstünde tutuyorlar geçen kale içinde dondurma fiyatlarini isimlerini dahi rusçaya çevirmişler zaten bu gibi gezilecek yerlerde türk kalmadi diyebilirim politikanizinda içine ediyim resmen rusçam gelişti tramvayda internet kafelerde heryerdeler topunuzun .....

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Bu ümit özdağın psikolojik sorunları var bence. Balondan öte birisi değil herkese saldırıyor buna oy verecek insanın aklından şüphe ederim bunun yönetimde söz sahibi olduğunuzu düşündükten hemen sonra ülkeyi savaşa sokuyorsunuz...
Bu durumu antalyada yaşayanlar bilir, savaş - turizm sebebiyle gelen ukraynalı - rus insanların çoğu ingilizce ve türkçe bilmiyor bu nedenle sürekli olarak birilerinden yardım isteme gayreti içinde yaşamaya çalışıyorlar.
Belediye başkanı da bu duruma devlete yakışır şekilde çözüm bulmuş gibi gözüküyor. Sokaklarda global diller için karekodlar olsa fena olmaz, insanlar kendi işini kendi halleder.

Carl-S

80+ Gold
Bu durumu antalyada yaşayanlar bilir, savaş - turizm sebebiyle gelen ukraynalı - rus insanların çoğu ingilizce ve türkçe bilmiyor
Madem bu ülkeye geliyorlar bir zahmet türkçe bilsinler hocam bunlar yüzünden çoğu kişi mağdur oldu zaten....
Arapça değil. Sorun yok. Globalliğe hitap eden Muhittin Beyi kutlarım.
Hocam ingilizce global dil. Türk vatandaşının anlayamadığı bir dille tabela eklemek saçmalık bence.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,124
Üyeler
167,257
Son üye
devrimgym01
Top Bottom