Neler Yeni

Süleyman Soylu vs Ümit Özdağ

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Zafer Partisi Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' ya kendi şahsına ve ailesine hakaret gerekçesiyle 6 Mayıs 2022 tarihinde (yarın) "Erkeksen İçişleri Bakanlığı Binası önüne gel, ben tek ve silahsız geleceğim! " dedi.
Detaylar :
Diyeceğim iki şey var.
Birisi biraz daha yumuşak konuşmalı.
Birisi lisede çıkışa çağırır gibi tepki vermemeliydi.
İki taraf da kendi içinde haksız.
bu benim fikrimdir.

alektra1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Tevfik
Sayın bakanımız Süleyman soylunun üslubu hiç hoş değil, aynı üslubu Sedat pekerin iddiaları sonucu bi TV kanalına çıktığında da sergilemişti, görevden alınmamasının nedeninin arkasındaki güçlü milliyetçi kesim olmasına bağlıyorum, Ümit Özdağ ı destekleyen kitle ise ne yazık ki bütün olumsuzlukların onların dönemine geldiği, artık bir kurtarıcı arayan Z kuşağı, 28 yaşındayım, herşeyin farkındayım, artık bu yaşananlar parti meselesi değil vatan meselesidir, Ledcilerden bıktık, ve ne yazık ki daha 1 sene bu duruma katlanmak zorundayız, inşallah artık ülkemizde birşeyler değişir, çünkü millet olarak dayanacak gücümüz kalmadı :(

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Bir ülkenin içişleri bakanı sağa sola fetöcü, terörist, istihbaratçı veya ajan diyememeli eğer varsa şüphen ve delilin gidersin ihbar edersin ve polisler karakola getirir ifadesini alır bu ne böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,252
Üyeler
166,723
Son üye
hellcex
Top Bottom