Oylede ilk seferde aci bir tecrübe yasamak istemiyorum dedigim gibi zaten yabanci olmasin diye foruma yazdim ucret tabii ki olucam ilk seferde tecrüli biri tarafindan yaparken bakarak öğrenmek daha iyi tekrar zarar verip parca almaya gerek yokAslında zevkine bile yapılır da, bu işin içindeyseniz kendinizin öğrenmesi daha iyi.
Çok zor değil ya videolara bakarak acele etmeden rahat yaparsın.Oylede ilk seferde aci bir tecrübe yasamak istemiyorum dedigim gibi zaten yabanci olmasin diye foruma yazdim ucret tabii ki olucam ilk seferde tecrüli biri tarafindan yaparken bakarak öğrenmek daha iyi tekrar zarar verip parca almaya gerek yok
Zarar vereceğin bişey yok aslında ben de sistem topladım kasayı bekliyorum kurulumu kendim yapıcam donanım arşivi ve technopatın detaylı kurulum videoları var bakarak yaparsın statik elektrikten korkmuşsun ama önce parçaları montajlayıp sonra fişe takacaksın zaten montaj sırasında elektrik olmayacakOylede ilk seferde aci bir tecrübe yasamak istemiyorum dedigim gibi zaten yabanci olmasin diye foruma yazdim ucret tabii ki olucam ilk seferde tecrüli biri tarafindan yaparken bakarak öğrenmek daha iyi tekrar zarar verip parca almaya gerek yok
Aksam gidince dediklerinizi denicem ben sadece kasa kablolarindan dedigin statikten korktum masa üstü ilk defa dizdim hep leptop vardiZarar vereceğin bişey yok aslında ben de sistem topladım kasayı bekliyorum kurulumu kendim yapıcam donanım arşivi ve technopatın detaylı kurulum videoları var bakarak yaparsın statik elektrikten korkmuşsun ama önce parçaları montajlayıp sonra fişe takacaksın zaten montaj sırasında elektrik olmayacak