Neler Yeni

antalyada kasa toplamayı bilen arkadaş forumdaki arkadaşlar faydalansın

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Varsa yardimci olabilicek birisi antalyadan dedigim gibi aciklamadaki sekilde yazabilir yinede

En İyi Cevap
3
Aslında zevkine bile yapılır da, bu işin içindeyseniz kendinizin öğrenmesi daha iyi.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Aslında zevkine bile yapılır da, bu işin içindeyseniz kendinizin öğrenmesi daha iyi.
Oylede ilk seferde aci bir tecrübe yasamak istemiyorum dedigim gibi zaten yabanci olmasin diye foruma yazdim ucret tabii ki olucam ilk seferde tecrüli biri tarafindan yaparken bakarak öğrenmek daha iyi tekrar zarar verip parca almaya gerek yok

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Oylede ilk seferde aci bir tecrübe yasamak istemiyorum dedigim gibi zaten yabanci olmasin diye foruma yazdim ucret tabii ki olucam ilk seferde tecrüli biri tarafindan yaparken bakarak öğrenmek daha iyi tekrar zarar verip parca almaya gerek yok
Çok zor değil ya videolara bakarak acele etmeden rahat yaparsın.

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
Zarar vereceğin bişey yok aslında ben de sistem topladım kasayı bekliyorum kurulumu kendim yapıcam donanım arşivi ve technopatın detaylı kurulum videoları var bakarak yaparsın statik elektrikten korkmuşsun ama önce parçaları montajlayıp sonra fişe takacaksın zaten montaj sırasında elektrik olmayacak

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Zarar vereceğin bişey yok aslında ben de sistem topladım kasayı bekliyorum kurulumu kendim yapıcam donanım arşivi ve technopatın detaylı kurulum videoları var bakarak yaparsın statik elektrikten korkmuşsun ama önce parçaları montajlayıp sonra fişe takacaksın zaten montaj sırasında elektrik olmayacak
Aksam gidince dediklerinizi denicem ben sadece kasa kablolarindan dedigin statikten korktum masa üstü ilk defa dizdim hep leptop vardi

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Varsa antalyada birisi yazabilir harici bu konu icin

Top Bottom