Silmeniz daha iyi olur çünkü 3 cihaz destekliyor ve parası da fazla zaten 3 den az kullanıcı var ise attığım ekran görüntüsündeki oyuncakların çoğunu kullanamayacaksınız. Kaldırıp Total Sec kurun internette 90 günlük deneme anahtarları var bunlardan birini kullanabilirsiniz 90 gün sonunda 30 günlük Kaspersky'nin kendi denemesi var yani toplamda 16 aylık kullanıma 220TL vererek sahip olabilirsiniz.şuan security cloud u sileyim mi napayım?
sağolun öyle yapıcam muhtemelenSilmeniz daha iyi olur çünkü 3 cihaz destekliyor ve parası da fazla zaten 3 den az kullanıcı var ise attığım ekran görüntüsündeki oyuncakların çoğunu kullanamayacaksınız. Kaldırıp Total Sec kurun internetten 90 günlük deneme anahtarları var bunlardan birini kullanabilirsiniz 90 gün sonunda 30 günlük Kaspersky'nin kendi denemesi var yani toplamda 16 aylık kullanıma 220TL vererek sahip olabilirsiniz.
peki total security ile internet security ile farklar neler? Ayrıca indirme linkleri nerede ben bulamadımSilmeniz daha iyi olur çünkü 3 cihaz destekliyor ve parası da fazla zaten 3 den az kullanıcı var ise attığım ekran görüntüsündeki oyuncakların çoğunu kullanamayacaksınız. Kaldırıp Total Sec kurun internette 90 günlük deneme anahtarları var bunlardan birini kullanabilirsiniz 90 gün sonunda 30 günlük Kaspersky'nin kendi denemesi var yani toplamda 16 aylık kullanıma 220TL vererek sahip olabilirsiniz.
Total Sec daha hızlı ve kapsamlıdır. Şifre güvenliği için kendi şifre kaydetme sistemi (Password Manager) var ve şifreleme yapan yedekleme sistemi var.peki total security ile internet security ile farklar neler?
total sec kuruyorum sağolun bundan önce malwarebytes kurdum fakat uyumsuz yazılım dedi kaspersky acaba kurmamam mı gerekiyordu yoksa devam edeyim mi kuruluma?Total Sec daha hızlı ve kapsamlıdır. Şifre güvenliği için kendi şifre kaydetme sistemi (Password Manager) var ve şifreleme yapan yedekleme sistemi var.
Internet sec daha çok mailden gelen virüsler, internet sitelerinden gelen virüsler vs vs gibi korurken Total Sec daha kapsamlı ve hızlıdır.
Total Sec'in oyuncakları daha fazla Webcam koruması vb.
Total Sec indirme linki
İki anti-virüs ün sağlıklı çalıştığı durum çok nadirdir. Malwarebytes kullan-at mendil gibidir tarama ve temizlik yaptıktan sonra silip Kaspersky kurmanız daha iyi olur.total sec kuruyorum sağolun bundan önce malwarebytes kurdum fakat uyumsuz yazılım dedi kaspersky acaba kurmamam mı gerekiyordu yoksa devam edeyim mi kuruluma?
kurulum dosyası kalsın malwarebytes ı kaldırıyorum lazım olursa kurarım sağolİki anti-virüs ün sağlıklı çalıştığı durum çok nadirdir. Malwarebytes kullan-at mendil gibidir tarama ve temizlik yaptıktan sonra silip Kaspersky kurmanız daha iyi olur.
Malwarebytes: tarama temizlik
Kaspersky: koruma
Siz de sağolunkararımı verdim ben kaspersky kullanacağım ama tavsiyeniz için sağolun