Neler Yeni

Antivirüs önerileriniz

zKozmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Utkan KAYA
Mcafee yi öneririm 3 senedir paralı sürümünü kullanıyorum 3 senedir virüs falan bulaşmadı tek sorunu bazı dosyaları otomatik olarak tehtid olarak algılıyor onun dışında Zemane diye hatırlıyorum o da çok iyi

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
şuan security cloud u sileyim mi napayım?
Silmeniz daha iyi olur çünkü 3 cihaz destekliyor ve parası da fazla zaten 3 den az kullanıcı var ise attığım ekran görüntüsündeki oyuncakların çoğunu kullanamayacaksınız. Kaldırıp Total Sec kurun internette 90 günlük deneme anahtarları var bunlardan birini kullanabilirsiniz 90 gün sonunda 30 günlük Kaspersky'nin kendi denemesi var yani toplamda 16 aylık kullanıma 220TL vererek sahip olabilirsiniz.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Silmeniz daha iyi olur çünkü 3 cihaz destekliyor ve parası da fazla zaten 3 den az kullanıcı var ise attığım ekran görüntüsündeki oyuncakların çoğunu kullanamayacaksınız. Kaldırıp Total Sec kurun internetten 90 günlük deneme anahtarları var bunlardan birini kullanabilirsiniz 90 gün sonunda 30 günlük Kaspersky'nin kendi denemesi var yani toplamda 16 aylık kullanıma 220TL vererek sahip olabilirsiniz.
sağolun öyle yapıcam muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Silmeniz daha iyi olur çünkü 3 cihaz destekliyor ve parası da fazla zaten 3 den az kullanıcı var ise attığım ekran görüntüsündeki oyuncakların çoğunu kullanamayacaksınız. Kaldırıp Total Sec kurun internette 90 günlük deneme anahtarları var bunlardan birini kullanabilirsiniz 90 gün sonunda 30 günlük Kaspersky'nin kendi denemesi var yani toplamda 16 aylık kullanıma 220TL vererek sahip olabilirsiniz.
peki total security ile internet security ile farklar neler? Ayrıca indirme linkleri nerede ben bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Linux hocam bildirim gitmedi galiba internet security kursam total security ile ne kaybederim?

Son düzenleme:

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
peki total security ile internet security ile farklar neler?
Total Sec daha hızlı ve kapsamlıdır. Şifre güvenliği için kendi şifre kaydetme sistemi (Password Manager) var ve şifreleme yapan yedekleme sistemi var.
Internet sec daha çok mailden gelen virüsler, internet sitelerinden gelen virüsler vs vs gibi korurken Total Sec daha kapsamlı ve hızlıdır.
Total Sec'in oyuncakları daha fazla Webcam koruması vb.

Total Sec indirme linki

Internet Sec adı gibi biraz daha internet odaklıdır. Fiyat farkına değer mi diye sorarsanız pek emin değilim

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Total Sec daha hızlı ve kapsamlıdır. Şifre güvenliği için kendi şifre kaydetme sistemi (Password Manager) var ve şifreleme yapan yedekleme sistemi var.
Internet sec daha çok mailden gelen virüsler, internet sitelerinden gelen virüsler vs vs gibi korurken Total Sec daha kapsamlı ve hızlıdır.
Total Sec'in oyuncakları daha fazla Webcam koruması vb.

Total Sec indirme linki
total sec kuruyorum sağolun bundan önce malwarebytes kurdum fakat uyumsuz yazılım dedi kaspersky acaba kurmamam mı gerekiyordu yoksa devam edeyim mi kuruluma?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
total sec kuruyorum sağolun bundan önce malwarebytes kurdum fakat uyumsuz yazılım dedi kaspersky acaba kurmamam mı gerekiyordu yoksa devam edeyim mi kuruluma?
İki anti-virüs ün sağlıklı çalıştığı durum çok nadirdir. Malwarebytes kullan-at mendil gibidir tarama ve temizlik yaptıktan sonra silip Kaspersky kurmanız daha iyi olur.

Malwarebytes: tarama temizlik
Kaspersky: koruma

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
İki anti-virüs ün sağlıklı çalıştığı durum çok nadirdir. Malwarebytes kullan-at mendil gibidir tarama ve temizlik yaptıktan sonra silip Kaspersky kurmanız daha iyi olur.

Malwarebytes: tarama temizlik
Kaspersky: koruma
kurulum dosyası kalsın malwarebytes ı kaldırıyorum lazım olursa kurarım sağol

BMW_M4

80+ Bronze
Panda kullanmıştım zamanında,
kullanabilirsiniz.

BMW_M4

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri