Neler Yeni

Antivirüs önerileriniz

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Bu forumda genellikle kaspersky öneriyorlar ve şuan kullanıyorum fakat daha iyi antivirüsler var mıdır? Ayrıca ücretsiz deneme biteceği için özellikleri sınırlandırılacakmış

Kaspersky ın sitesinde 300 küsür tl olan abonelik ucuza satılıyor hemde 1 yıllık bunlar gerçek midir alınır mı?

Ayrıca Avast nasıldır eski bilgisayarımda kullanmışlığım var önerir misiniz?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Avast kötüdür, önermem. Kaspersky deneme sürümü bittiğinde Free sürümüyle devam edin.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kaspersky

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Avast kötüdür, önermem. Kaspersky deneme sürümü bittiğinde Free sürümüyle devam edin.
free sürümünde ne gibi özellikler olmuyor? Ayrıca neden Avast kötü sadece merakımdan soruyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Bu forumda genellikle kaspersky öneriyorlar ve şuan kullanıyorum fakat daha iyi antivirüsler var mıdır? Ayrıca ücretsiz deneme biteceği için özellikleri sınırlandırılacakmış

Kaspersky ın sitesinde 300 küsür TL olan abonelik ucuza satılıyor hemde 1 yıllık bunlar gerçek midir alınır mı?

Anti-virüs olarak
Kaspersky,Bitdefender,HitmanPro
Anti-Malware olarak
Malwarebytes,Adwcleaner

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
free sürümünde ne gibi özellikler olmuyor? Ayrıca neden Avast kötü sadece merakımdan soruyorum
Çoğu özellik olmuyor ama bana göre paralı sürümlerdeki özellikler çok boş. Sistemi korumak için Free sürümü yeterli. Avast bilgilerinizi 3.şahıslara satıyor, bu yüzden önermiyorum.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15

Kaspersky ın sitesinde 300 küsür TL olan abonelik ucuza satılıyor hemde 1 yıllık bunlar gerçek midir alınır mı?

Beni daha önce aşşağıladın ama ben iyi niyetimden yine yardım edeceğim.
Avast ve AVG anti-virüs kullanmanı önermem bilgilerini 3. şahıslara satıyor. Kaspersky kullanabilirsin ama oda biraz sistemi yoruyor ancak yeterliyse sistemin Kaspersky için kullanabilirsin iyi bir koruma sağlıyor kullanıcıya.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Çoğu özellik olmuyor ama bana göre paralı sürümlerdeki özellikler çok boş. Sistemi korumak için Free sürümü yeterli. Avast bilgilerinizi 3.şahıslara satıyor, bu yüzden önermiyorum.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,073
Üyeler
164,609