Neler Yeni

Çözüldü✓ AOc 1 MS 165 Hz 27 inç monitör alınır mı

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Emre Altun
23.8 inch VA panel olanını arkadaşım aldı. Bende de aynı modelin IPS olanı var. Yanyana koyunca ciddi farklar var. VA panel önermiyorum. Kesinlikle IPS alın. Ayrıca VA panelde ciddi Ghosting sorunları daha fazla oluyor. Ayrıca 27 inch 1080p için bence büyük. Ekrana yakından bakınca pixelleri sayabilirsiniz. 24 inch tavsiye ederim 1080p için daha net bir goruntu alırsınız.

Take off

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf insel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önceleri 27inh kullanmıştım vievsonic 165 Hz 1 MS memnundum ondan ve büyük ekrana alıştım açıkçası o yüzden 27 inc istiyorum
Aynı modelin ips olanında çok fiyat farkı varmı

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Emre Altun
Daha önceleri 27inh kullanmıştım vievsonic 165 Hz 1 MS memnundum ondan ve büyük ekrana alıştım açıkçası o yüzden 27 inc istiyorum
Aynı modelin ips olanında çok fiyat farkı varmı
O zaman buyrun bunu alın. Hem İPS hem G-Sync var. Hem Renkler çok canlı. Ghosting yok. Fiyat farkına değer. Gayet uygun.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Emre Altun
O zaman buyrun bunu alın. Hem İPS hem G-Sync var. Hem Renkler çok canlı. Ghosting yok. Fiyat farkına değer. Gayet uygun.

Ayrıca Pivot özelliği var, monitör arkasında usb girişleri mevcut kasaya takmanıza gerek kalmıyor. Yukarı aşağı sağa sola her yere rahatça hareket özellikleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler hocam

Rica ederim. Buyrun bu da incelemesi Technopatta mevcut.

Top Bottom