Neler Yeni

🔥İndirim 🔥AOC 24 İnç 1ms 165'HZ Monitör 3099'TL👁️

Furkanozr

80+ Silver
2 dakika ghosting nedir mevzusu için bütün videoyu izledim 😂 ve anladım teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam monitörüm HP omen 25i ghosting testi yapmak istiyordum ondan dolayı sordum
Sizin Monitör bunlara bin basar hocam merak etmeyin

Anladım bildiğin kalite veya özellik farkı varmı ? mı ben çok bi fark görmedim .
YouTube test video'larini izle bence benim gibi ona göre karar ver ben öyle yaptım

2 dakika ghosting nedir mevzusu için bütün videoyu izledim 😂 ve anladım teşekkür ederim

Hocam monitörüm HP omen 25i ghosting testi yapmak istiyordum ondan dolayı sordum
Farklı bilgi sahibide oldun kötümü oldu 😂

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Erhan Erhan
Keza ips''dede oluyor %100 ghosting'siz monitör yok ki düşük bütçede keza üst bütçedede yoktur diye tahmin ediyorum
VA panellerin tepki süresi IPS panellere göre daha yüksek olduğu için daha fazla ghosting oluyor. Daha da kötüsü black smearing sadece VA panellerde olan bir problem.

VA panellerin tepki süresi IPS panellere göre daha yüksek olduğu için daha fazla ghosting oluyor. Daha da kötüsü black smearing sadece VA panellerde olan bir problem.
Tekrar diyorum keşke eski fiyatlara dönsek herkes isteğini alsa 1899'tl 32 inc TV aldım Toshiba şimdi 3700 TL aynı bu Kasım indiriminde aldım fiyat farkına bak ya

Zechion

80+ Silver

Zechion

80+ Silver

Black smearing VA vs IPS​

AOC C27G2AE modeline sahibim black smearing veya ghosting farkını bilmiyorum var. Fakat pek umursadığım bir şey değil. Genellikle hikayeli oyunlar ve dizi izliyorum. Ghostingi gidermenin yolu var. Overdriveyi en güçlüye alıyorsun ve gölge kontrolü 50 olarak geliyor onu 1 arttırıp 60 yapıyorsun. Ghosting gidiyor. Fakat ekran biraz daha parlak oluyor, renkleri tam doğru göremezsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,682
Üyeler
167,694
Son üye
Biqqest
Top Bottom