Anladım bildiğin kalite veya özellik farkı varmı ? mı ben çok bi fark görmedim .Tercih olarak hangisini öneririm dersen Lenovo derim bende aldım dün gerisi senin tercihine kalmış
Anladım bildiğin kalite veya özellik farkı varmı ? mı ben çok bi fark görmedim .Tercih olarak hangisini öneririm dersen Lenovo derim bende aldım dün gerisi senin tercihine kalmış
Sizin Monitör bunlara bin basar hocam merak etmeyin2 dakika ghosting nedir mevzusu için bütün videoyu izledim ve anladım teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam monitörüm HP omen 25i ghosting testi yapmak istiyordum ondan dolayı sordum
YouTube test video'larini izle bence benim gibi ona göre karar ver ben öyle yaptımAnladım bildiğin kalite veya özellik farkı varmı ? mı ben çok bi fark görmedim .
Farklı bilgi sahibide oldun kötümü oldu2 dakika ghosting nedir mevzusu için bütün videoyu izledim ve anladım teşekkür ederim
Hocam monitörüm HP omen 25i ghosting testi yapmak istiyordum ondan dolayı sordum
Keza ips''dede oluyor %100 ghosting'siz monitör yok ki düşük bütçede keza üst bütçedede yoktur diye tahmin ediyorumÜst seviye samsung modeller hariç bütün va panellerde ghosting ve black smearing oluyor maalesef.
Ghosting test için,
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Testwww.testufo.com
VA panellerin tepki süresi IPS panellere göre daha yüksek olduğu için daha fazla ghosting oluyor. Daha da kötüsü black smearing sadece VA panellerde olan bir problem.Keza ips''dede oluyor %100 ghosting'siz monitör yok ki düşük bütçede keza üst bütçedede yoktur diye tahmin ediyorum
Tekrar diyorum keşke eski fiyatlara dönsek herkes isteğini alsa 1899'tl 32 inc TV aldım Toshiba şimdi 3700 TL aynı bu Kasım indiriminde aldım fiyat farkına bak yaVA panellerin tepki süresi IPS panellere göre daha yüksek olduğu için daha fazla ghosting oluyor. Daha da kötüsü black smearing sadece VA panellerde olan bir problem.
2 hafta önce 500 daha verip 27" ve curved olanını aldım. Fiyat olarak çok da iyi değil.
sanki babanın maliymis gibi savunman peki? komiksinYa dostum çok bilmişlik yapma neyin hangi monitör tipinde çıkacağı belli olmaz yanlış yönlendirme yapma kimseye.
Curved olsa tadından yenmez evet ama bu hali ilede bence alınır
AOC C27G2AE modeline sahibim black smearing veya ghosting farkını bilmiyorum var. Fakat pek umursadığım bir şey değil. Genellikle hikayeli oyunlar ve dizi izliyorum. Ghostingi gidermenin yolu var. Overdriveyi en güçlüye alıyorsun ve gölge kontrolü 50 olarak geliyor onu 1 arttırıp 60 yapıyorsun. Ghosting gidiyor. Fakat ekran biraz daha parlak oluyor, renkleri tam doğru göremezsiniz.Black smearing VA vs IPS