AggY
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 183
kaç tl ye almıştın sen monitörü hocamdirekt kendim götürdüm bir kadınla konuştum ürün öneremiyoruz dedi stokta yok dedi başka
kaç tl ye almıştın sen monitörü hocamdirekt kendim götürdüm bir kadınla konuştum ürün öneremiyoruz dedi stokta yok dedi başka
hocam ben fatura da 5300 tl yazıyorkaç tl ye almıştın sen monitörü hocam
sen direkt iade al bence aldığın yerle bi konuş önce emin ol iyi fiyat çünkü ben 4k ya almıştım o yüzden iade istemedimhocam ben fatura da 5300 tl yazıyor
hocam itopyadan aldım ben oranın da müşteri hizmetleri değişik ilk sanırım itopyaya giderim konuşurum daha sonrasında tecproya giderim doa formunu alırım ama ben 2 seneyi geçiyor alalı bir sorun olur mu onu bilmiyorumsen direkt iade al bence aldığın yerle bi konuş önce emin ol iyi fiyat çünkü ben 4k ya almıştım o yüzden iade istemedim
24g4xe daha kötü bir monitör bir de kronik sorunlu diyorlarBende 5300e almıştım bu durumda önerecekleri monitörün minimum piyasa değeri 5300 veya üstünde olması gerekmez mi 4500 tllik monitör öneriyorlar
Valla iyi denk gelmiş tam panelden anlamam ama daha iyi duruyor keşke bana da aynısından gelsehocam şans bizde ne gezsin neyseki garanti süresi 3 yıl elimizde kalacaktı yoksa bana 24G4HA modelini yollicaklar yeni çıkan bi model bakalım buda elimde patlamaz inşallah