AOC 24G2SPU/BK monitörüm değişim sürecinde, ne yapılmalı?

teşekkürler 3 yılsa bende göndereceğim
Tecpro AOC monitörler için 3 yıl garanti sağlıyor. 3 yıllık süre içerisinde monitörde bir arıza çıktığında birebir veya muadil ürün ile değişim sağlıyorlar. Ancak para iadesi konusu biraz daha farklı. Para iadesi için DOA raporu veriyorlar ve o raporu satın aldığınız yere ulaştırmanız gerekiyor. Bu rapor sayesinde satın aldığınız yer size para iadesi sağlıyor. Ben Amazon.com.tr üzerinden 12 Ekim 2023 tarihinde 24G2SP almıştım ve ekranda çıkan yatay çizgiler sebebiyle 2.5 hafta önce servise yolladım. Ellerinde 24G2SP olmadığı için bana 24G4HA önerdiler ancak mantıklı bulmadığım için dün reddettim ve para iadesi yani DOA raporu talep ettim (24G42E alacağım). Bunu talep etmeden önce de Amazon ile konuşup bilgi almak istedim. Amazon müşteri hizmetleri bana raporu 12 Ekim'e kadar ulaştırmam gerektiğini söyledi çünkü Amazon bu ürüne 2 yıl garanti sağlıyormuş. Yani bir kaç gün daha gecikseydim para iadesi şansım olmayacaktı. Yani aslında değişim için 3, para iadesi için 2 yıl garanti süresi var diyebiliriz. Elbette bu 2 yıllık süre Amazon için geçerli. Diğer mağaza ve e-ticaret platformlarının farklı bir prosedürü olabilir.

Tecpro AOC monitörler için 3 yıl garanti sağlıyor. 3 yıllık süre içerisinde monitörde bir arıza çıktığında birebir veya muadil ürün ile değişim sağlıyorlar. Ancak para iadesi konusu biraz daha farklı. Para iadesi için DOA raporu veriyorlar ve o raporu satın aldığınız yere ulaştırmanız gerekiyor. Bu rapor sayesinde satın aldığınız yer size para iadesi sağlıyor. Ben Amazon.com.tr üzerinden 12 Ekim 2023 tarihinde 24G2SP almıştım ve ekranda çıkan yatay çizgiler sebebiyle 2.5 hafta önce servise yolladım. Ellerinde 24G2SP olmadığı için bana 24G4HA önerdiler ancak mantıklı bulmadığım için dün reddettim ve para iadesi yani DOA raporu talep ettim (24G42E alacağım). Bunu talep etmeden önce de Amazon ile konuşup bilgi almak istedim. Amazon müşteri hizmetleri bana raporu 12 Ekim'e kadar ulaştırmam gerektiğini söyledi çünkü Amazon bu ürüne 2 yıl garanti sağlıyormuş. Yani bir kaç gün daha gecikseydim para iadesi şansım olmayacaktı. Yani aslında değişim için 3, para iadesi için 2 yıl garanti süresi var diyebiliriz. Elbette bu 2 yıllık süre Amazon için geçerli. Diğer mağaza ve e-ticaret platformlarının farklı bir prosedürü olabilir.B
Ben itopyadan almıştım

Geri