AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

yarın itopya ara öğren bence direkt emin olmuş olursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam senin monitörü kargoya verdilermi benimkini önümüzdeki salı vereceklermiş kargoya
yok hocam büyük ihtimalle benimkide salı günü verilir pazartesi yine bi ararım

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
yarın itopya ara öğren bence direkt emin olmuş olursun

hocam senin monitörü kargoya verdilermi benimkini önümüzdeki salı vereceklermiş kargoya
Hocam senin isim ve profil fotoğrafı tanıdık geliyordu, merak edip bu monitörü alırkenki açtığım konuya baktım. Yakın zamanlarda almışız, umarım sorunsuz olur hepimizde demişiz ama pek öyle olmamış :uzgunpeepo:

Hocam senin isim ve profil fotoğrafı tanıdık geliyordu, merak edip bu monitörü alırkenki açtığım konuya baktım. Yakın zamanlarda almışız, umarım sorunsuz olur hepimizde demişiz ama pek öyle olmamış :uzgunpeepo:
hocam şans bizde ne gezsin neyseki garanti süresi 3 yıl elimizde kalacaktı yoksa bana 24G4HA modelini yollicaklar yeni çıkan bi model bakalım buda elimde patlamaz inşallah

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
valla hocam şans bizde ne gezsin neyseki garanti süresi 3 yıl elimizde kalacaktı yoksa bana 24G4HA modelini yollicaklar yeni çıkan bi model bakalım buda elimde patlamaz inşallah
abi bana niye sorunlu model öneriyorlar anlamıyorum 24g4xe önerdiler şaka gibi

abi bana niye sorunlu model öneriyorlar anlamıyorum 24g4xe önerdiler şaka gibi
bana 24G42E önerdiler red ettim ardından 24G4HA önerdiler yine red ettim sonra elimizde başka model yok dediler habul ettim bende

bana 24G42E önerdiler red ettim ardından 24G4HA önerdiler yine red ettim sonra elimizde başka model yok dediler habul ettim bende
bana perşembe günü sadece 24g4xe önerdiler reddettim başka ürün önermediler. Size ne zaman önerdiler ?

bu elimizde başka model yok tam bir kolpa herkeze başka bi model önerip sadece bu var diyorlar kabul edincede diyor haftaya kargoya verecez firmadan gelecek diyor madem firmadan gelecek istediğim modeli istesene firmadan

bu elimizde başka model yok tam bir kolpa herkeze başka bi model önerip sadece bu var diyorlar kabul edincede diyor haftaya kargoya verecez firmadan gelecek diyor madem firmadan gelecek istediğim modeli istesene firmadan
sana ne zaman önerdiler hocam

Hocam farklı depolara gittilerse farklı öneriler gelir belki şansa daha iyi bir monitör önerebilirler
hocam önermediler doa formu veriyoruz dediler istemiyorsanız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,543
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri