VeniqmadeT
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
AOC 24G2SPU/BK monitörümde yatay çizgiler çıktığı için garantiye yollamıştım 24G4HA modelini önerdiler, nasıl bir monitör bilgisi olan var mı acaba
Hiçbir bilgi yok. Yeşil forumda FPS oyunlarını oynadığınızı söylemiştiniz 24G42E alabilirsiniz.AOC 24G2SPU/BK monitörümde yatay çizgiler çıktığı için garantiye yollamıştım 24G4HA modelini önerdiler, nasıl bir monitör bilgisi olan var mı acaba
Yüksekliği ayarlanabilir bir model istiyorum bu modelde yok bunun dışında hangi monitör talep edilebilir?Hiçbir bilgi yok. Yeşil forumda FPS oyunlarını oynadığınızı söylemiştiniz 24G42E alabilirsiniz.
Bu monitörü alıp monitör kolu takın. Bu arada yan forumda 2K 180 Hz monitörü redettiğinizi söylemişsiniz. Çok büyük fırsat kaçmış.Yüksekliği ayarlanabilir bir model istiyorum bu modelde yok bunun dışında hangi monitör talep edilebilir?
Evet Q27G42ZE modelini önermişlerdi ama yüksek ayarı yok diye kabul etmemiştim tekrar talep etsem kabul ederler mi acabaBu monitörü alıp monitör kolu takın. Bu arada yan forumda 2K 180 Hz monitörü redettiğinizi söylemişsiniz. Çok büyük fırsat kaçmış.
Ederler.Evet Q27G42ZE modelini önermişlerdi ama yüksek ayarı yok diye kabul etmemiştim tekrar talep etsem kabul ederler mi acaba
Yarın konuşayım eğer kabul ederlerse monitör kolu alıp kullanırımEderler.